У мережу “злили” фото Софії Ротару в молодості: як виглядала зірка

Нещодавно народній артистці Софії Ротару виповнилося 75 років, а в Мережі знайшлися фото молодої Софії Михайлівни. Яка зірка виглядала до пластичних операцій?

Софія Ротару підкорила українського слухача ще у шістдесятих, а міжнародне визнання вона здобула у сімдесятих, коли знялася у музичному фільмі Романа Алексєєва “Червона рута”, який мав великий успіх у телеглядачів. Після цього артистку запросили на роботу до Чернівецької філармонії, де саме під неї створили ансамбль. Так і почався шлях Ротару на великій сцені.

Але не лише своїм талантом Софія Михайлівна вражає шанувальників. Не меншої уваги заслуговує її зовнішній вигляд. Якщо подивитися на фото Ротару в молодості і зараз, особливої різниці немає.

З нагоди ювілею співачки Наталія Могилевська виклала у спільний доступ її архівне фото. Софія Ротару позувала в традиційному українському вбранні, з намистом і розпущеним волоссям. У молодості зірка виглядала неймовірною красунею – струнка, з ідеальною шкірою та гарною усмішкою.

У мережу злили фото Софії Ротару в молодості
У мережу злили фото Софії Ротару в молодості

Хоча й зараз, у свої 75 Софія Михайлівна виглядає не гірше. На новому знімку, який з’явився у Ротару в Інстаграмі, вона така ж струнка, усміхнена і без жодної зморшки на обличчі. Експерти у сфері пластичної хірургії впевнені, що секрет нев’янучої краси Софії Ротару криється в ідеально виконаній роботі хірургів – підтяжці повік та підтяжці обличчя. Також не виключено, що артистка робить уколи ботокса, щоб позбавитися вікових зморшок.

У мережу злили фото Софії Ротару в молодості
У мережу злили фото Софії Ротару в молодості

Нагадаємо, Софію Ротару останнім часом неодноразово критикували через її концертну діяльність на російській сцені після подій 2014 року. Після повномасштабного вторгнення Росії на територію України протягом кількох місяців зірка не висловлювалася з цього приводу, але з нагоди 75-річчя нарешті прояснила свою громадянську позицію .

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.