Для японської преси: Олена Зеленська вбралася в жакет-кімоно від українського бренду

Над стилем першої леді України Олени Зеленської працює не один стиліст. Дружина Президента завжди відрізняється елегантним і стильним вбранням, відмінно підібраною зачіскою та стриманим макіяжем.

Перша леді відіграє велику роль у формуванні іміджу будь-якої країни. До негласних обов’язків першої леді належить присутність на офіційних церемоніях та державних заходах, а також підтримка дипломатичних відносин з дружинами Президентів інших країн.

Перша леді України Олена Зеленська взяла на себе більше перерахованих вище зобов’язань. Вона обрала для себе чотири основні напрямки діяльності: культурну дипломатію, реформування системи харчування у школах, безбар’єрний простір та рівні можливості для всіх українців.

4 стильні зачіски Олени Зеленської, які підкреслили красу своєї власниці
Олена Зеленська вбралася в жакет-кімоно від українського бренду

З початку повномасштабної війни в Україні Олена Зеленська регулярно спілкується з представниками держав, які підтримують нашу країну. Також Олена Зеленська дає інтерв’ю міжнародним журналістам.

Нещодавно перша леді України дала велике інтерв’ю японській телерадіокомпанії NHK. Для цієї події Олена Зеленська обрала елегантний брючний костюм із блакитної вовни українського бренду Bobkova. Піджак костюма пошитий у стилі традиційного японського одягу кімоно.

Волосся перша леді розпустила, зробивши великі, повітряні локони. На її обличчі був легкий макіяж.

Олена Зеленська вбралася в жакет-кімоно від українського бренду
Олена Зеленська вбралася в жакет-кімоно від українського бренду

В інтерв’ю японським журналістам дружина Президента розповіла, як їй живеться через 5 місяців війни в Україні. Зеленська відповіла, що життя в Україні завмерло 24 лютого і зараз дивно прокидатися вранці, коли вночі не було повітряної тривоги.

Також японські журналісти попросили розповісти Олену про свій виступ у американському Конгресі. Варто зазначити, що Олена Зеленська — перша історія дружини Президента, яку удостоїли виступати в американському Конгресі. Тоді під час своєї промови наша перша леді попросила зброю. На запитання японської журналістки, чому Зеленська це зробила, вона відповіла, що розуміє, що Україні просто потрібна зброя.

Я просила протиповітряну оборону. Тому що нам це потрібно, щоби знати, що наші діти захищені.

, – відповіла Олена.

Також дружина Президента зазначила, що виступ у Конгресі дався їй дуже тяжко, оскільки вона розповідала про жертви війни, яку розв’язала росія на території України.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.