Олег Винник і Таюне чекають на дитину: Таїсія Сватко натякнула на вагітність і перестала ховати живіт

Відомий український співак Олег Винник, який позиціонує себе як закоренілого холостяка, насправді вже багато років одружений і має сина. Шанувальники артиста підозрюють, що незабаром артист стане татом удруге.

Олег Винник – підкорювач жіночих сердець. Він має цілу армію фанаток і щоб їх не засмучувати, співак вирішив дотримуватися образу холостяка. Проте справжні поціновувачі творчості артиста знають, що Винник не самотній. Його дружиною є його незмінна бек-вокалістка Таїсія Сватко, яку публіка знає з псевдоніму Таюне. Вони одружилися ще у студентські роки. Довгий час подружжя жило в Німеччині, там у них народився син Юліан. Хлопчик вже повнолітній і мешкає в Німеччині.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник та Таюне чекають на дитину

Нещодавно користувачі Мережі запідозрили, що Олег Винник може стати батьком вдруге. Його таємна дружина Таюне опублікувала у своєму Інстаграм-блозі фото, на якому фоловери розглянули живіт, що округлився. На знімку Таїсія Сватко позувала у картатих шортах та білій футболці. Дівчина стояла на сходах і дивилася убік.

Олег Винник та Таюне чекають на дитину
Олег Винник та Таюне чекають на дитину

Всі ми пишемо чорним по білому, різниця лише у почерку

, – підписала фото Таїсія Сватко.

Користувачі Мережі одразу почали коментувати фото. Багато хто оцінив красу співачки, а деякі навіть розглянули живіт дружини Винника, що округлився.

Ось що пишуть коментатори:

  • “Приваблива, харизматична, прекрасна”;
  • “Неповторна, найкрасивіша”
  • “Боже, Тая …. Яка ж ви, дуже красива”
  • “Здалося, чи правда видно животик? Таєчко, ви з Олегом зважилися на другого?”
Олег Винник та Таюне чекають на дитину
Олег Винник та Таюне чекають на дитину

До речі, в одному з інтерв’ю Олег Винник одного разу сказав, що якщо матиме доньку, то він обов’язково назве її Жанною.

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник та його дружина Таюне зникли з інформаційного простору. Поки інші знаменитості волонтерять, проводять благодійні концерти і навіть пішли служити до ЗСУ, Олег та Таюне відмовчуються. Багато хто запідозрив, що Винник після початку війни незаконно перетнув кордон України і поїхав до Німеччини, де у нього живе син і є власна нерухомість. Чутки виявилися правдою. Якийсь час тому представниця Винника заявила, що артист справді в Німеччині, але він там не просто “ховається”, а проходить лікування.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.