Приїхала до Латвії: Віра Брежнєва несподівано показала новонароджених дітей та приголомшила Меладзе

Відома українська співачка Віра Брежнєва несподівано показала новонароджених дітей не від Костянтина Меладзе. Артистка виїхала зі свого дому в Італії до іншої країни.

Віра Брежнєва — колишня учасниця гурту “ВІА ГРА”, сольна співачка, дружина композитора Костянтина Меладзе та патріотка своєї батьківщини. Довгі роки зірка жила і працювала в росії, але коли почалося повномасштабне російське вторгнення в Україну, вона одразу висловилася на підтримку рідної країни і закликала своїх російських колег не мовчати. Пізніше Віра зайнялася волонтерською діяльністю і особисто на одному зі складів у Польщі грузила гуманітарну допомогу для українців.

У Брежнєвої та Меладзе є нерухомість в Італії, де співачка і облаштувалася з початком війни. При цьому ходять чутки про проблеми у відносинах пари — нібито вони збираються розлучатися. Коментувати ситуацію Віра не стала, але раніше вона завжди сміялася з подібних пліток.

Віра Брежнєва несподівано показала новонароджених дітей і приголомшила Меладзе
Віра Брежнєва несподівано показала новонароджених дітей і приголомшила Меладзе

Наразі Віра Брежнєва знаходиться у Латвії. Про те, що вона туди прилетіла, стало відомо з профілю в Інстаграм. У своїх історіях знаменитість показала кадри з літака та розповіла, як її зустріла Рига — столиця Латвії.

Латвія зустріла приємною погодою, квітами, дітьми

, – написала дружина Меладзе.

Віра Брежнєва несподівано показала новонароджених дітей і приголомшила Меладзе
Віра Брежнєва несподівано показала новонароджених дітей і приголомшила Меладзе

Як не дивно, але справді на одному зі знімків Віра Брежнєва тримає на руках двох новонароджених малюків і вони мають її блакитні очі. Подробиць співачка не повідомила, а також зберегла у секреті мету своєї раптової поїздки.

Нагадаємо, Віра Брежнєва народилася в українському місті Дніпродзержинськ у багатодітній родині. Учасницею тріо “ВІА ГРА” виконавиця стала у 2003 році, а через чотири роки вона назавжди пішла з групи. Кар’єра в жіночому колективі подарувала Вірі кохання всього життя — Костянтина Меладзе. Композитор та продюсер пішов від своєї дружини до Брежнєвої, а у 2015 році вони таємно зіграли весілля в Італії.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.