Анастасія Волочкова зірвала перуку і влаштувала п’яні танці (ВІДЕО)

Волочкова поділилася у своїх соціальних мережах новим відео, де вона дивно танцює під акомпанемент фортепіано.

Російська балерина давно стала одним з найскандальніших персонажів шоу-бізнесу. Від її ніжності і витонченості не залишилося навіть натяку.

Колись Волочкова була справжнім кумиром для багатьох жінок і мрією для чоловіків. Красива, вишукана, талановита і гнучка. Сьогодні Анастасія перетворилася в неприємну стереотипну світську левицю, яка отримує на свою адресу тільки глузування і негатив.

Балерина дуже змінилася зовні — від її витонченої фігури залишилися лише спогади на фото. Волочкову часто звинувачували у пристрасті до алкоголю і всіляко критикували її непристойні і занадто відверті наряди.

Але колишня улюблениця мільйонів не поспішає покращувати свою репутацію, а навпаки — продовжує погіршувати ситуацію.

У своїх соціальних мережах Анастасія часто ділиться дивними фото і відео. Однією з останніх таких публікацій стало відео, де вона танцює під акомпанемент фортепіано, на якому грає невідомий чоловік.

У каруселі було відразу два ролика: в першому Волочкова танцювала в коротких шортах, майці і перуці біля штори. У другому відео вона різко зірвала з себе перуку кинула її в камеру. Потім вона розкинулася в шпагаті на бильцях крісла і почала в такій позі пританцьовувати в такт музиці.

Багато коментаторів почали писати, що Анастасія явно в нетверезому стані і їй має бути соромно таке викладати. Після чого дівчина приховала всі коментарі і зовсім закрила доступ до написання чогось під відео. Але самі ролики все ж вирішила залишити.

 

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.