“Як Свинка Пеппа”: Ані Лорак у перетягнутій червоній сукні перестала ховати круглий живіт та складки на боках

Відома українська співачка Ані Лорак, на яку більше не чекають у рідній країні, помітно розповніла. Зірка більше не може сховати складки на боках та животі.

Ані Лорак із перших днів війни росії проти України неприємно здивувала українців своєю позицією. Можна навіть сказати, що її відсутністю. Незважаючи на те, що співачка скасувала всі концерти в росії і видалилась з соціальних мереж, вона відмовчується і ніяк не допомагає рідній країні в такий важкий час.

Навіть віддані шанувальники не знають, де знаходиться Ані Лорак, але в Мережі іноді з’являються кадри із приватних виступів артистки, на яких вона намагається заробити. Нещодавно публіка рознесла знімки Лорак на корпоративі в Єревані. Зірка співала для гостей у облягаючій червоній сукні, з’єднаній із шортами. Вибір вбрання був вельми невдалий, оскільки явно підкреслив всі недоліки фігури Ані Лорак, що помітно розповніла. Важко не помітити, що вона сильно додала у вазі, а складки на боках і животі сховати тепер складніше. Публіка звикла бачити її ідеальну фігуру, але зараз вона, схоже, перебуває у своїй найгіршій формі.

Ані Лорак у перетягнутій червоній сукні перестала ховати круглий живіт і складки на боках
Ані Лорак у перетягнутій червоній сукні перестала ховати круглий живіт і складки на боках

Можливо, що так позначився на організмі зрадниці стрес, адже в Україні її серйозно розкритикували за мовчання, а в росії, де вона жила і працювала останні кілька років, на неї більше не чекають, судячи з відсутності концертів. Також говорять про те, що закрився її бізнес в рф.

Поки Ані Лорак намагається розгребти свої проблеми, її дочкою Софією займається колишній чоловік Мурат Налчаджмоглу. Дівчинка приїхала до тата до Туреччини та щасливо проводить час з його новою родиною. Мурат заручений з майстром макіяжу Лілією з Києва, яка також виховує доньку від минулих стосунків.

Ані Лорак покинув бойфренд, поки колишній чоловік забезпечує молоду пасію.
Ані Лорак у перетягнутій червоній сукні перестала ховати круглий живіт і складки на боках

Судячи з усього, Софія добре ставиться до мачухи та зведеної сестри. Зазначимо, наречена Мурата Налчаджиоглу набагато молодша за Ані Лорак. Користувачі Мережі постійно порівнюють їхню зовнішність, вважаючи їх дуже схожими.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.