Тіна Кароль на тлі чуток про роман з Дімою Жуком показала той самий огірок: улюблений і в самому соку (ФОТО)

Популярна українська співачка Тіна Кароль на тлі чуток про роман із хореографом Дімою Жуком вирішила відвернути увагу публіки і показала те, що її тішить значно більше, ніж чоловіки.

Відома українська співачка Тіна Кароль уникає будь-яких питань щодо свого особистого життя з моменту втрати чоловіка Євгена Огіра у 2013 році. Весь цей час вона залишається самотньою вдовою, хоча чуток про романи з різними чоловіками їй уникнути не вдалося. Якийсь час їй приписували любовний зв’язок з екс-тренером шоу “Голос країни” Даном Баланом. Молдавський мачо явно кинув оком на українську красуню, але чи справді між ними виникли стосунки фанатам залишається лише здогадуватися.

Нещодавно Мережу заполонили припущення про нового можливого обранця артистки. Ним може бути танцюрист її балету та учасник шоу “Танці з зірками” Дмитро Жук. Нещодавно хореограф розпочав співочу кар’єру як підопічний Кароль, тож фанати припустили, що Тіна неспроста вирішила допомогти молодому красеню.

Діма Жук із Танців із зірками прокоментував чутки про роман із Тіною Кароль
Тіна Кароль на тлі чуток про роман з Дімою Жуком показала той самий огірок

Артистка не реагує на чутки про появу молодого коханця та показує підписникам у соцмережі Інстаграм огірки з власного городу. У новій історії Тіна Кароль похвалилася, який у неї виріс огірочок.

Городик

– коротко написала співачка.

Тіна Кароль на тлі чуток про роман з Дімою Жуком показала цей огірок
Тіна Кароль на тлі чуток про роман з Дімою Жуком показала той саий огірок

Зазначимо, Тіна Кароль пишається своїм городом та садом на ділянці заміського будинку під Києвом. У програмі Каті Осадчої “Світське життя” часто з’являлися кадри з апартаментів співачки. Цей будинок подарував їй покійний чоловік Євген Огір. Після його смерті зірка не наважилася продавати особняк, зберігши його як теплі спогади про щасливе подружнє життя. Від Огіра у Кароль залишився син Веніамін, який росте повною копією свого батька. Хлопчик із самого дитинства живе та навчається за кордоном, а незадовго до війни Тіна зізнавалася, що збирається забирати дитину додому. На жаль, плани дуже змінилися.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.