Максим Галкін показав сина, якого йому народила не Алла Пугачова: зростає точною копією батька

Відомий актор та гуморист Максим Галкін – дбайливий чоловік та щасливий батько. Проте дітей йому народила не його кохана жінка, а сурогатна мати.

Зіркове подружжя Максим Галкін та Алла Пугачова разом уже понад 20 років. Незважаючи на величезну різницю у віці, чутки та засудження з боку публіки, подружжю вдалося зберегти кохання та повагу один до одного. Галкін та Пугачова офіційно одружилися у 2011 році. На той момент Аллі Борисівні було 62 роки, а Максимові лише 35. Звичайно, Галкін дуже хотів дітей, а його дружина через немолодий вік не могла йому їх подарувати.

Алла Пугачова та Максим Галкін
Максим Галкін показав підрослого сина, якого йому народила не Алла Пугачова

Однак подружжя знайшло вихід. Ще у віці 40 років Примадонна вирішила заморозити свої яйцеклітини на той випадок, якщо вона захоче стати мамою. Так, за допомогою сурогатного материнства у подружжя народилися діти, які генетично є рідними Максиму та Аллі Борисівній.

Нині дітям Пугачової та Галкіна двійнятам Лізі та Гаррі вже 8 років. Діти є справжніми улюбленцями публіки. Галкін регулярно публікує фото та відео за участю дітей у своєму Інстаграм-блозі.

Нещодавно гуморист вирішив показати, як виріс його син Гаррі за останні 5 років. У своєму Інстаграм-блозі Галкін опублікував колаж із однакових знімків, але зроблених у різні роки. Так, на першому фото Максим піднімає сина на тлі моря, коли йому було 3 роки, а на останньому фото гуморист піднімає Гаррі, якому вже 8 років.

Час дитинства

, – підписав публікацію Галкін.

Користувачі Мережі відразу почали коментувати знімок і зазначили, що Максим дуже дбайливий та добрий батько:

  • “Максим чудовий тато! І порядна людина!”;
  • “Наступна фотка має бути, коли син тримає тата”;
  • “Як час летить!”;
  • “Синок росте, але тато не змінюється”.

Нагадаємо, Ліза та Гарі Галкіни ростуть дуже талановитими та багатогранними особистостями, завдяки своїм батькам. З раннього дитинства діти вивчають іноземні мови, займаються грою на фортепіано, співом, танцями та акторською майстерністю.

Більше про методи виховання Лізи та Гаррі Галкіних дивіться у відео:

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.