Дочка Кравець із “Квартал 95” у ланцюгах вразила виглядом навіть маму: Олена не стрималася і висловилася

Відома актриса та телеведуча Олена Кравець – мама трьох дітей. Старшій дочці Олени вже 19 років. Дівчина має модельну зовнішність і дуже схожа на свою зіркову маму.

Відома комедійна актриса Олена Кравець – багатодітна мати. Близнюкам Каті та Вані всього 6 років, а старша дочка Олени вже повнолітня – їй 19. Марія почала жити окремо від батьків ще з віку 15 років. Коли її молодший брат із сестрою трохи підросли, у їхньому будинку стало трохи тісно і на сімейних зборах було вирішено, що старша дочка тепер житиме на орендованій квартирі. За словами Кравець, це допомогло її доньці стати більш самостійною та цілеспрямованою.

Як виглядає дочка Олени Кравець
Як виглядає дочка Олени Кравець

Про Марію відомо, що вона навчається на піарницю та займається танцями. Також дівчина активно веде блог в Інстаграмі, де ділиться із підписниками свіжими знімками. Нещодавно дівчина опублікувала знімки, зроблені на вулицях Києва. Фото зроблено на плівковий фотоапарат. У кадрі дівчина постала з розпущеним волоссям та величезним ланцюгом на шиї.

У підписі до знімку дівчина зазначила, що ці кадри зроблено на плівковий фотоапарат.

Користувачі Мережі відразу почали коментувати фото та зазначили, що дівчина дуже гарна.

Ось що написали коментатори:

  • “Око радіє, фото казкові”;
  • “Маша, вау!”;
  • “Це обличчя … найкрасивіше на планеті”;
  • “Красуня”.

Зіркова мама теж відреагувала на новий знімок своєї дочки:

Машочек, ви тут і є сама молодість! Дуууже гарні фото! Віті привіт. Плівка форева!

, – прокоментувала фото Олена Кравець.

Дочка Кравець із Квартал 95 у ланцюгах вразила зовнішнім виглядом навіть маму

Нагадаємо, Олена Кравець разом із своїми дітьми після початку повномасштабної війни в Україні поїхали до Болгарії. Місяць тому старша донька актриси вирішила повернутися до Києва. А ось Олена з 6-річними близнюками поки що не наважилися повернутися, проте актриса зізнається, що вона дуже хоче додому.

Я сподіваюся, що ми восени повернемось. Я вже не можу, так скучила, півроку кочового життя, дуже хочу додому. І мені здається вже треба

, – зізналася актриса.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.