Дочка Ольги Фреймут показала романтичне фото з хлопцем неєвропейської зовнішності: удвічі менший за неї

Старша дочка телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл, незважаючи на свій юний вік, вже давно живе окремо від мами далеко за кордоном. Нещодавно дівчина представила публіці свого коханого.

Старша донька Олі Фреймут Злата Мітчелл ще з ранніх років відома публіці. Вона неодноразово з’являлася на телеекранах у різних шоу. Так, Злата Мітчелл брала участь у програмі “Розсміши коміка” та “Танцюють всі”. Дочка телеведучої трималася на телебаченні дуже гідно. Вона справді дуже талановита та харизматична дівчинка.

Як виглядає старша дочка Ольги Фреймут
Як виглядає старша дочка Ольги Фреймут

Нині Златі Мітчелл 16 років. Вона більше року живе та навчається у США. Окрім навчання, Злата активно займається танцями, розвиває свій власний бренд одягу MITCHELL CLOTHING і активно веде блог в Інстаграм. Нещодавно дочка Олі Фреймут вперше показала свого бойфренда в Інстаграм-блозі і написала, що сильно закохана в цього хлопця. Бойфренда Злати, який має неєвропейську зовнішність, звати Оскар, вони познайомилися в Америці.

Дочка Ольги Фреймут показала романтичне фото із хлопцем неєвропейської зовнішності

Підписники Злати Мітчелл по-різному відреагували на коханого дівчини. Хтось написав у коментарях, що вони гарна пара, а деякі застерегли дівчину бути обережною із хлопцями не європейської національності.

Гарна пара, аби не використав нашу дівчинку, бо в них таке спостерігається часто, а наші дівчата люблять раз на все життя, а потім болісно переживають

, – написав один із коментаторів.

Фреймут вирішила не мовчати і відповіла, що коментатор є расистом.

Дочка Ольги Фреймут показала романтичне фото із хлопцем неєвропейської зовнішності

До речі, Злата Мітчелл зовсім не схожа на свою маму Ольгу Фреймут. Дівчина має пишні форми і часто виставляє свої “принади” на показ. Так, нещодавно дівчина опублікувала фото, де вона позує у короткому топі з глибоким декольте.

Багато коментаторів засудили Злату і багато хто вважав за потрібне написати про те, що їй час худнути. Однак дівчина має європейські погляди на життя і вважає, що люди не повинні один одного критикувати за зовнішність чи одяг.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.