Як виглядають усі 3 чоловіки телеведучої Ольги Фреймут: старий британець, режисер та продюсер (ФОТО)

Охоронниця етикету Ольга Фреймут знайшла тихе сімейне щастя лише з третьої спроби. Як виглядають усі три чоловіки телеведучої, дивіться у нашому матеріалі.

Ольга Фреймут – відома українська телеведуча. На її рахунку багато телевізійних проектів, найбільшу популярність їй принесла програма “Ревізор”. Там Ольга колесила по всій Україні та перевіряла ресторани та готелі на чистоту та рівень обслуговування. Публіка запам’ятала Олю, як дівчину з ідеальними манерами, яка завжди намагається бути ідеальною. Однак особисте життя телеведучої не таке вже й ідеальне. Фреймут двічі виходила заміж офіційно, а першу дитину вона зовсім народила поза шлюбом.

Перший чоловік Олі Фреймут, про якого вона не хоче згадувати

З батьком своєї майбутньої доньки Оля Фреймут познайомилася, будучи студенткою Лондонського університету. Чоловік на ім’я Ніл Мітчелл був на 20 років старший за молоденьку студентку Олю. Їхні стосунки розвивалися дуже стрімко. Незабаром після знайомства вони почали жити разом, потім Фреймут завагітніла і закохані побралися. Проте спільне життя не стало казкою для молодої дівчини. Фреймут у прямому розумінні втекла від лондонського нареченого в Україну.

Чоловік, який прийняв Фреймут із дитиною

Як виглядають усі 3 чоловіки телеведучої Ольги Фреймут

Після того, як вагітна Фреймут втекла від британського нареченого, вона зустріла парубка на ім’я Олександр Ракоєд. Чоловік працював режисером на “5 каналі”. Між ними пролетіла іскра, Олександр та Ольга почали зустрічатися, а пізніше вирішили повінчатися та жити разом. Чоловіка не збентежило те, що Фреймут носить під серцем дитину від іншого чоловіка. Проте їхній шлюб не тривав довго. Вони розлучилися вже за 2 роки.

Третій чоловік, з яким Фреймут здобула щастя

Як виглядає чоловік Ольги Фреймут
Як виглядає чоловік Ольги Фреймут

Оля Фреймут офіційно вийшла заміж у 2017 році, при цьому зробила вона це потай від публіки та преси. Та й пишного весілля не було, Оля зізнається, що зі своїм чоловіком Володимиром Локотком вони одружилися у джинсах та кедах. Чоловік Фреймут є продюсером Нового каналу і досить відома особа в шоу-бізнесі. У шлюбі з Володимиром Ольга народила погодку: сина Валерія та дочку Євдокію.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.