“Добрі пандочки”: Оля Сумська та Віталій Борисюк без макіяжу схожі на милих звірят (ФОТО)

Популярна українська актриса кіно та театру Ольга Сумська та її чоловік Віталій Борисюк виклали нове фото у Мережі, яке не залишилося поза увагою шанувальників.

22 серпня 2022 року Ольга Сумська відсвяткувала свій 56 день народження. У це практично неможливо повірити, тому що зірка виглядає чудово і в такому віці може похвалитися відсутністю мімічних зморшок.

Легендарна артистка отримала безліч привітань від знаменитих друзів, колег та фанатів:

  • “Многая літа, красуне! Перемоги всім нам!”, – написав Юрій Горбунов.
  • “Дорога Олечко! Сердечно вітаю! Так тримати, красуня і талант! Перемоги та мирного неба! Обіймаю”, – написала Катерина Бужинська.
  • “Наша краса та щира душа! Люблю, обіймаю. З днем народження, Олюся”, – привітала Надія Матвєєва.
  • “Олечко, вітаю, дорога! Будь нам здорова і миру всім! Обійняв”, – написав Дядя Жора.
  • “Олечка неймовірна! З днем народження! Дякую, що ти у нас є! Будь щаслива! Під мирним небом”, – привітала Наталка Денисенко.

Також знамениту іменинницю привітали Ганна Сагайдачна, Андрій Джеджула, Олег Серафін, Андрій Бєдняков та багато інших зірок. Найголовніші вітання Сумська отримала від коханого чоловіка Віталія Борисюка.

У своєму Інстаграм-профілі актриса виклала кадри з коханим та великим букетом троянд. На цьому фото вони позували у домашніх образах, без сценічного гриму та макіяжу. Коментатори навіть у хорошому розумінні цього слова порівняли їх із пандами – усміхнені, з такими ж добрими та темними очима. Також можна побачити, що у Віталія кола під очима, як у панди.

Нагадаємо, Віталій Борисюк є другим чоловіком для Ольги Сумської. Він спочатку був її коханцем, коли вона була одружена з Євгеном Паперним, але придушити нові почуття не змогла і пішла до Борисюка від законного чоловіка.

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!