Мама Дана Балана показала фанатам дитину у вишиванці та з українським прапором: донька молдавського мачо?

Мама молдавського співака Дана Балана Людмила 23 серпня 2022 року не залишила своїх українських фанатів поза увагою та зворушливо привітала їх із Днем прапора.

Людмилу Балан українська публіка любить і знає ще за участю у шоу “Голос країни”. У 10 сезоні молдавська співачка вийшла на сцену проекту та заспівала для свого сина Дана Балана та Тіни Кароль весільну пісню. Все це спровокувало цілу бурю чуток про те, що між музикантами виникла хімія.

Самі зірки не реагували на чутки, лише підігріваючи інтерес до цієї теми, але зрештою ні до чого це не призвело. Фанатам залишається тільки здогадуватися, чи були разом Тіна та Дан, а якщо були, чому розлучилися.

5 причин, чому Тіна Кароль та Дан Балан ніколи не будуть разом
Мама Дана Балана показала фанатам дитину у вишиванці та з українським прапором.

Спостерігати життя мами Дана Балана публіка не перестала. Від неї шанувальники сподіваються почути, що зараз зі співаком, де він і куди зникає. Але Людмила Балан вирішила підігріти інтерес з іншого боку. Зірка виклала в Інстаграмі фото, присвячене такому важливому для українців святу, як День Державного Прапора.

Мама Балана написала українською:

З Днем Державного Прапора України сьогодні всіх українців я вітаю! Хай синє небо та жовте поле в душі у кожного живуть. Хай оминає горе, хай крила незалежності ростуть!

До свого сердечного привітання Людмила Балан додала фото маленької дівчинки у костюмі-вишиванці із прапором у руках. У коментарях користувачі Мережі вже встигли запідозрити, що ця дівчинка може бути таємною дочкою молдавського мачо.

Нагадаємо, неофіційно відомо, що в минулому Дан Балан був одружений з румунською моделлю Еллою Крупеніною, яка ймовірно народила йому сина, але про особисте життя артист вважає за краще не поширюватися.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.