Вагітна Могилевська у сукні вільного крою не залишила сумнівів про майбутнє поповнення: “Сказали двійня!”

Популярна українська співачка Наталія Могилевська у свої 47 ще не стала мамою, але в Мережі підозрюють зірку у вагітності. Причина у тому, як змінилася її фігура.

Наталія Могилевська активно веде сторінку в соцмережі Інстаграм, де на неї підписано понад мільйон шанувальників. Незважаючи на те, що в країні війна, співачка не ховається, не відчайдушно сидить, а продовжує займатися улюбленою справою на благо України.

У своєму профілі Наталія Могилевська оприлюднила через лаштунок, на якому видно, як вона хвилюється перед виходом на сцену для виступу на премії “Національна Легенда України”:

Як завжди хвилююсь перед виходом на сцену. А сьогодні особливий випадок

, – поділилася емоціями Наталя.

Але шанувальники звернули увагу на іншу деталь. Багатьом здалося, що під вільною сукнею артистки видніється вагітний живіт. Під публікацією зібралася маса таких коментарів від користувачів Мережі:

  • “Здається мені, буде скоро щастя…”;
  • “Я думала, що тільки мені здалося”;
  • “Я теж бачу! Дай Бог!”,
  • “Також так здалося. Дай Бог, хай народжуються маленькі українці”;
  • “Напевно! Я думала, то мені здалося”;
  • “Сказали двійня! Ура”;
  • “Подвійне щастя!”;
  • “Від душі бажаю цього Наталочці, але поки сама не скаже, то лише наші здогадки… Може просто трохи набрала вагу… Але бажаю їй материнства, з неї буде чудова матуя, її серце створене, щоб любити і піклуватись! Щастя нашій Наталочці”.
Вагітна Могилевська у сукні вільного крою не залишила сумнівів про швидке поповнення
Вагітна Могилевська у сукні вільного крою не залишила сумнівів про швидке поповнення

Нагадаємо, на початку війни Наталія Могилевська зустріла коханого чоловіка, з яким будує щасливі стосунки, але розкривати його ім’я не поспішає. Все що знаменитість розповіла про коханого, що він старший за неї і дуже гарний. Фанати сподіваються, що артистка нарешті знайде своє довгоочікуване щастя.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.