14-річна донька Кошового з “Квартал 95” кардинально змінила зовнішність: з дівчинки перетворилася на жінку

14-річна дочка коміка Євгена Кошового Варвара вже відома у шоу-бізнесі персона. Дівчинка росте дуже талановитою і багатогранною особистістю і виглядає старшою за свої роки.

Варя Кошова сяє на телеекранах з раннього дитинства. Дівчинка знялася не в одному телешоу та навіть у фільмі. У віці 8 років дочка “лисого з Кварталу” з’явилася на гумористичному шоу “Розсміши коміка”, де їй вдалося виграти головний приз у розмірі 200 тисяч гривень.

Окрім акторського таланту Варя має гарні вокальні дані. Дівчинка двічі брала участь у програмі “Голос. Діти”, де їй вдалося дійти до фіналу. Також донька Кошового засвітилася у програмі “Ліга сміху” та отримала одну з головних ролей у серіалі “Батько рулить”.

Як виглядає дочка Євгена Кошового
Як виглядає дочка Євгена Кошового

Варвара Кошова у свої 14 років має чимало шанувальників. За життя дочки Кошового її шанувальники стежать у соціальних мережах.

Нещодавно Варя вразила публіку, кардинально змінивши свій імідж. Дівчина позбулася довгого волосся і зробила модне каре. Більше того, Варя Кошова пофарбувала волосся зі світлого в темно-каштанове.

14-річна донька Кошового з "Квартал 95" кардинально змінила зовнішність
14-річна донька Кошового з “Квартал 95” кардинально змінила зовнішність

Відео свого перетворення дівчина опублікувала в Інстаграм-сториз. У ролику Варя з’явилася не лише з новою зачіскою, а й з яскравим і навіть зухвалим макіяжем.

Варто зазначити, що з новим іміджем дочка Кошового стала виглядати набагато старшою за свій реальний вік. Більше того, Варя має модельний зріст та яскраву зовнішність. Ймовірно, у майбутньому на дівчину чекає успішна кар’єра в шоу-бізнесі.

Нагадаємо, нещодавно Варя Кошова в інтерв’ю зізналася, що вона мріє покинути школу. Справа в тому, що дівчинку недолюблюють однокласники і часто її ображають. За словами Варі, це все через те, що вона неодноразово знімалася у різних телешоу. Більше того, дівчина зізналася, що її ображають ще через батька. Однокласники Варі називають її батька клоуном та висміюють дівчину. Саме через булінг у школі Варя не хоче вчитися і мріє взагалі покинути школу.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.