Олег Винник проміняв Таюне на Настю Волочкову: королева шпагатів обійняла повелителя вовчиць у всіх на очах

Олег Винник носить негласне звання повелителя вовчиць, а його вірною вовчицею вважається бек-вокалістка Таюне, але виявилося, що артист ніжився в обіймах Анастасії Волочкової.

За особистим життям Олега Винника спостерігають мільйони відданих вовчиць. Всі вони мріяли б зайняти особливе місце в його серці, проте неофіційно вважається, що він давно одружений зі своєю бек-вокалісткою Таюне. За чутками та розповідями земляків артиста, пара зіграла весілля у молодості, вони разом навчалися у музичному училищі, де й познайомилися. Також у Мережі ходить інформація, що Винник і Таюне мають спільного сина Юліана.

Чому зіркове подружжя довгі роки цього не підтверджує, фанатам залишається лише здогадуватися. У соцмережах є маса фан-сторінок короля вовчиць, на яких часто з’являються його спільні фото з Таїсією Сватко. Але справжньою сенсацією виявився знімок, на якому Винник позує у компанії російської балерини Анастасії Волочкової, сидячи у ресторані.

Олег Винник віддав перевагу Таюні Анастасії Волочковій
Олег Винник проміняв Таюне на Анастасію Волочкову

На кадрах Олег і Анастасія мило спілкувалися, обіймалися і сиділи близько один до одного. Очевидно, що фото були зроблені давно, і навіть є відповідь Винника журналістам із цього приводу. Як стверджує співак, вони просто сиділи поряд, навколо було галасливо і він нахилився до неї ближче, щоб почути її:

Папараці в той же час зробили знімки, де я навис над бюстом Волочкової

, – прокоментував Винник.

Нагадаємо, з початком повномасштабної війни в Україні Олег Винник зник із Мережі та практично не виходив на зв’язок з вовчицями. Навколо його зникнення з’явилося безліч домислів, які частково підтвердила представниця артиста. Виявилося, він справді виїхав до Німеччини, але не тікати від війни, а виправляти здоров’я. Звідти Винник також займається допомогою ЗСУ через свій благодійний фонд.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.