“Квартальна” дружина Зеленського Олена Кравець вперше за довгий час показала своїх 6-річних двійнят (Фото)

Відома комедійна актриса Олена Кравець, яка багато років у програмі "Квартал 95" грала дружину нинішнього президента України Володимира Зеленського, у реальному житті щаслива дружина та багатодітна мати.

Відома комедійна актриса Олена Кравець щаслива у шлюбі вже 20 років. Актриса вийшла заміж у 2002 році за Сергія Кравця. Чоловік був КВК-щиком і довгий час був виконавчим продюсером студії “95 квартал”. Вже 2003 року у них народилася дівчинка Марія.

Як виглядає чоловік Олени Кравець
Як виглядає чоловік Олени Кравець

Лише через 13 років Олена та її чоловік Сергій наважилися на другу дитину. Проте доля їм подарувала одразу двох дітей – двійнят Ваню та Катю. Діти з’явилися на світ у серпні 2016 року.

Незважаючи на те, що Олена Кравець є дуже публічною особистістю, своє особисте життя вона тримає при собі. Актриса дуже рідко публікує спільні фото з чоловіком, а фото дітей вона майже не показує. Проте нещодавно Кравець вперше за довгий час показала двійнят Ваню та Катю. Олена опублікувала в Інстаграм-сторізі кілька знімків дітей, зроблених під час святкування їх 5-го дня народження. На фото Катя та Ваня були у маскарадних костюмах.

Квартальна дружина Зеленського Олена Кравець вперше за довгий час показала своїх 6-річних двійнят
Квартальна дружина Зеленського Олена Кравець вперше за довгий час показала своїх 6-річних двійнят

Важко не помітити, що двійнята дуже схожі на свою зіркову маму.

До речі, Олена Кравець має старшу доньку Марію. Дівчина із 15 років живе окремо від батьків. Справа в тому, що коли двійнята Катя та Ваня підросли, їхній великій родині стало тісно. Тоді Марія з батьками ухвалили рішення, що дівчина житиме на орендованій квартирі. За словами Олени, це допомогло її дочці стати більш самостійною та відповідальною. Відомо, що зараз Марія здобуває вищу освіту за спеціальністю “Піар”, також дівчина професійно займається танцями.

Як виглядає старша дочка Олени Кравець
Як виглядає старша дочка Олени Кравець

Варто зазначити, що 19-річна Марія Кравець виросла дуже схожою на свою зіркову маму та має модельну зовнішність.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні Олена Кравець із трьома своїми дітьми виїхали з Києва до Болгарії. Нещодавно 19-річна Марія повернулася в Україну, а ось Олена з 6-річними Ванею та Катею поки не ризикують повертатися.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.