Не Аллою єдиною: всі жінки Максима Галкіна – скільки їх було до Пугачової та як вони виглядають (Фото)

До одруження з Пугачовою у Максима Галкіна було багато жінок. Всі вони були молоді й красиві, і ніхто б і не міг подумати, що свій вибір Галкін зупинить саме на Примадонні.

Максим Галкін та Алла Пугачова – одна з найбільш обговорюваних пар вітчизняного шоу-бізнесу. Коли вони офіційно зареєстрували шлюб, Галкіну було 35 років, а Аллі Борисівні – 62 роки. Багато хто не вірив у те, що цей союз триватиме довго. Дехто запевняв, що Галкін одружився на Аллі Борисівні лише через гроші, а хтось і зовсім казав, що таким чином шоумен хоче приховати від публіки свою нетрадиційну орієнтацію.

Усі жінки Максима Галкіна – скільки їх було до Пугачової та як вони виглядають

Проте Максим та Алла Борисівна разом уже 20 років. Вони щасливі у шлюбі та виховують двох дітей. А версія про те, що Галкін має нетрадиційну орієнтацію і зовсім не терпить критики, адже до того, як одружитися з Пугачовою, у нього було багато жінок.

Як виглядають усі жінки Галкіна, які були до Пугачової

Своє перше кохання майбутній шоумен зустрів ще в школі. То була його однокласниця, з якою він сидів за однією партою і незабаром закохався. Дівчину звуть Юлія Бусиль.

Усі жінки Максима Галкіна – скільки їх було до Пугачової та як вони виглядають
Усі жінки Максима Галкіна: Юлія Бусиль

Однак шкільне кохання не переросло у щось серйозне.

Останні навчальні роки Галкін провів уже в іншій школі. Там він закохався вже в іншу однокласницю на ім’я Оксана Заховайко.

Усі жінки Максима Галкіна – скільки їх було до Пугачової та як вони виглядають
Усі жінки Максима Галкіна: Оксана Заховайко

Однак і цей шкільний роман не переріс у серйозні стосунки.

2000-го року Максим Галкін познайомився з телеведучою Анастасією Чорнобровіною. Дівчина дуже сподобалася Галкіну і він усіляко її добивався. Шоумен дарував Чорнобровиній дорогі подарунки, задаровував квітами, водив у ресторани. Ходили навіть чутки, що Галкін та Чорнобровіна збираються одружитися, але їхні стосунки закінчилися розставанням.

Усі жінки Максима Галкіна – скільки їх було до Пугачової і як вони виглядають:
Усі жінки Максима Галкіна: Анастасія Чорнобровіна

З ким Галкіну приписували роман, коли він уже був із Пугачовою?

З моделлю Оленою Галицькою Галкіну приписували роман, коли він уже був із Аллою Пугачовою.

Усі жінки Максима Галкіна – скільки їх було до Пугачової і як вони виглядають:
Усі жінки Максима Галкіна: Олена Галицька

Однак Галицька в інтерв’ю запевняла, що в неї з Галкіним не може бути жодних стосунків, адже вона дуже поважає Примадонну.

Варто зазначити, що Галкіну приписували роман не лише з Галицькою, а й із відомою телеведучою Юлією Барановською, проте ці чутки не підтвердились.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.