Кароль у сукні-ночнушці припала до красеня-військового, не залишивши шансів Балану: “У хлопця життя вдалося”

Популярна українська співачка Тіна Кароль вміє розбурхати свій численний фан-клуб. Зірка щасливо позувала в компанії красеня-військового на нових фото.

Тіна Кароль не так часто викладає нові фото у свій інстаграм-профіль, як це роблять її фанати. У Мережі можна знайти безліч її фанатських облікових записів, на яких з’являються найцікавіші кадри з життя співачки. Цього разу публіку привабили фотографії, на яких Тіна Кароль позує в обіймах молодого військового з посмішкою на обличчі.

Артистка вибрала для виходу шовкову сукню-ночнушку на тонких бретельках чорного кольору в білий дрібний горошок, волосся розпустила і додала об’єм, губи нафарбувала ніжною рожевою помадою. Воїн, що позує поруч із зіркою, обійняв її за талію, а вона здається і не проти.

Користувачі Мережі не залишилися осторонь і написали безліч різних коментарів під фото, і з критикою, і з компліментами:

  • “Такий гарний хлопчик”;
  • “Не час красуватися”;
  • “Тіно, ти спокусниця, бідні хлопці…”,
  • “Ну все, у хлопця життя вдалося”;
  • “На деяких заходах можна бути більш одягненою та скромнішою”.

Нагадаємо, Тіна Кароль єдиний раз була одружена зі своїм продюсером Євгеном Огіром, який помер у 2013 році від раку. Пара одружилася у 2008 і тоді ж у них народилася спільна дитина, хлопчик Веніамін. Після смерті чоловіка зірка самостійно виховує сина і залишається в статусі холостячки. Якийсь час співачці приписували роман із молдавською зіркою Даном Баланом, але чутки зрештою не підтвердилися.

Тіна Кароль покинула Балана заради молодого захисника

Тіна Кароль заміж вдруге виходити не поспішає, але думає про другу дитину. Артистка мріє про доньку та навіть розглядає варіант усиновлення. Під час повномасштабної війни в Україні багато українських зірок заявили про бажання подарувати щасливе дитинство дітям, які осиротіли через російське вторгнення.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.