Телеведуча Ольга Фреймут вперше показала молодшу доньку від чоловіка з Нового каналу: це не Притула (ФОТО)

Популярна українська телеведуча та ревізор Ольга Фреймут показала шанувальникам свою молодшу доньку від чоловіка з Нового каналу. Сімейне фото бурхливо обговорюють у Мережі.

Ольга Фреймут багато років працювала разом із Сергієм Притулою на Новому каналі. У них накопичився не один спільний телепроект, а таблоїди навіть писали, що між ними міг виникнути службовий роман. На тлі цих чуток навіть говорили про те, що старша дочка Фреймут Злата насправді їхня спільна з Притулою дочка, але це не правда.

Свого первістка Ольга народила від колишнього обранця-британця, з яким розійшлася ще до появи дочки на світ. Молоді люди не зійшлися характерами, а вимогливій Фреймут виявилося складно догодити. Але у доньки британське громадянство та паспорт.

Щасливчиком, який зміг повести телеведучу під вінець, став її колишній начальник – генеральний директор Нового каналу Володимир Локотко. Вони одружилися вже коли мали двох спільних дітей. 2016 року телезірка народив сина Валерія, а 2017 – дочку Євдокію.

Ольга Фреймут уперше показала молодшу дочку від чоловіка з Нового каналу
Ольга Фреймут уперше показала молодшу дочку від чоловіка з Нового каналу

Шанувальники часто бачать у Мережі фото старшої доньки Фреймут Злати Мітчелл. Вона вже доросла, веде власний блог в Інстаграмі, навчається за кордоном і показує підписникам своє життя. Молодші діти з’являються на фото з Ольгою рідше.

Дивлячись на сімейні знімки Фреймут з дітьми, можна дійти висновку, що Валерій пішов у батька, а Євдокія росте копією знаменитої мами.

Ольга Фреймут уперше показала молодшу дочку від чоловіка з Нового каналу
Ольга Фреймут уперше показала молодшу дочку від чоловіка з Нового каналу

Про шлюб із Володимиром Локотком Ольга Фреймут іноді розповідає в інтерв’ю. Як зізнавалася раніше ведуча, їй не вистачало романтичних моментів у відносинах, компліментів, квітів, але згодом вона почала цінувати зовсім інші речі:

Коли він турбується, чи не захворіла ти, коли подає чашку кави, робить все, щоб ти не хвилювалася

– ділилася Фреймут.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.