47-річна Наталія Могилевська приголомшила вагітним животом на останніх місяцях вагітності: “Чутки не брешуть”

Популярна українська співачка зі званням народної артистки України Наталія Могилевська приголомшила Мережу вагітним животом у свої 47 років. Фанати в передчутті.

Наталія Могилевська під час війни продовжує тримати зв’язок із своїми численними шанувальниками, радувати слухачів новими піснями, підписників в Інстаграмі новими фото та новинами. Нещодавно артистка поділилася з фанатами радісною звісткою про те, що зустріла кохану людину. Зі своєю другою половинкою Наталя познайомилася невдовзі після початку війни в Україні.

Хто саме той чоловік Могилевська не зізнається, але багато людей могли його бачити і навіть не підозрювати, що це він. Справа в тому, що співачка їздить країною з виступами для військових та переселенців завжди у його супроводі. Як каже Наталя, з ним їй і смерть не страшна, а він захоплений тим, яка у нього безстрашна кохана.

Шанувальники не втомлюються припускати та висувати свої здогадки, з ким зустрічається Могилевська. Водночас виник ще один цікавий привід обговорити особисте життя артистки. На своїх останніх фото у публікаціях для Інстаграм зірка багатьом здається у положенні.

Під постом, присвяченим концерту до Дня Незалежності України, користувачі Мережі пишуть, що Могилевська вагітна:

  • “Наталю! Так рада що ви нарешті станете мамою! Вам так іде вагітність! Сподіваюсь чутки не брешуть”;
  • “Наталочко, невже будуть хороші новини”;
  • “Одна я це помітила?”;
  • “Може це сукня така, що візуально щось видно”
Наталія Могилевська приголомшила вагітним животом на останніх місяцях вагітності
Наталія Могилевська приголомшила вагітним животом на останніх місяцях вагітності

Нагадаємо, одного разу на запитання від підписників із приводу усиновлення Наталія Могилевська сказала, що коли жінка готова стати матір’ю, то знайдеться і дитина. Також вона не бачить нічого поганого в тому, щоб мати сім’ю в досить зрілому віці, адже їй уже під 50. Скільки років новому обранцеві співачки точно невідомо, але вона сама говорила, що він старший за неї.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.