“Розкішна жінка”, “Красива, але дуже худенька”. Схудла Тіна Кароль влаштувала фотосесію в Києві. Фото

Популярна українська співачка Тіна Кароль після свого повернення до Києва влаштувала фотосесію у центрі столиці та викликала бурхливу реакцію у Мережі.

Співачка Тіна Кароль у день початку повномасштабної війни росії проти України 24 лютого 2022 року перебувала за кордоном. Артистка так само як і мільйони українців була в жаху від того, що відбувається, але як тільки ступор перших днів пройшов, вона почала робити все для того, щоб допомагати рідній країні чим може. Тіна піднімала народ на мітинги у Варшаві, влаштовувала благодійні концерти, на яких збирала та продовжує збирати кошти для українців, давала безліч інтерв’ю, в яких розповідала, що насправді відбувається в Україні. Також у своєму Інстаграм-профілі Тіна Кароль щодня висвітлює війну та намагається допомогти тим, хто потребує допомоги.

Найзухваліші та патріотичні сукні Тіни Кароль
Схудла Тіна Кароль влаштувала фотосесію у Києві

Нещодавно артистка нарешті повернулася до Києва та встигла влаштувати розкішну фотосесію у центрі міста. З часів війни це її перша прогулянка, знята камерами.

Поп-діва української естради позувала у строгому брючному костюмі з жилетом та у чорних човниках. Перчинки образу додало те, що під жилет Тіна нічого додатково не одягала. Елегантну зачіску доповнив акуратний макіяж із темно-червоною помадою та акцентом на віях.

Мурашливі емоції під час цієї фотосесії у центрі столиці. Це перша така прогулянка в об’єктив з часів війни. Незламані і нескорені

, – підписала публікацію Тіна Кароль.

Підписники оцінили фото безліччю коментарів, користувачі Мережі звернули увагу, як схудла артистка:

  • “Красива, але дуже худенька…”;
  • “Розкішна жінка”;
  • “Так схудла, у чудовій формі!”;
  • “Яка ж неймовірна жінка, найкрасивіша”;
  • “Ось так прогулюєшся центром Києва, навіть не підозрюючи кого можеш зустріти. Наша красуня”,
  • “Ви так схудли”.

Нагадаємо, Тіна Кароль ретельно стежить за своєю фігурою та харчуванням, але цілком можливо, що це схуднення пов’язане зі стресом через ситуацію в країні.

Популярне

Схожі статті

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?