Дочка Таран від Доманського подорослішала і стала точною копією батька: як зараз виглядає 14-річна Василина

44-річна телеведуча Лідія Таран ніколи не була в офіційному шлюбі. Однак жінці пощастило стати матір'ю. Як зараз виглядає єдина дочка Лідії Таран, дивіться далі у матеріалі.

Ведуча ТСН Лідія Таран ніколи не була одружена, проте якийсь час вона жила у цивільному шлюбі з шоуменом Андрієм Доманським. Так, у 2008 році у них народилася спільна дочка Василина. Це перша та єдина дитина Лідії Таран, а ось для Доманського Василина – 5-та дитина.

Лідія Таран, Андрій Доманський та їхня донька
Дочка Лідії Таран від Доманського подорослішала та стала точною копією батька

Таран та Доманський розлучилися, коли їхній доньці не було й трьох років. Доманський пішов від Таран до іншої жінки.

Телеведуча важко переживала зраду батька своєї дитини.

Нині роль Доманського у вихованні Василини полягає лише у щомісячних аліментах. Дівчинка практично не спілкується із батьком. Проте Таран не скаржиться на Доманського. Телеведуча зізнається, що батько дівчинки іноді балує Василину дорогими подарунками та вигадує різні розваги. Проте здебільшого Лідія Таран виховує дочку самостійно. Телеведуча намагається дати Василині все найкраще та проводити з нею якнайбільше часу.

Іноді телеведуча показує, як росте її дочка та як вони проводять разом час.

Дочка Лідії Таран від Доманського подорослішала та стала точною копією батька
Дочка Лідії Таран від Доманського подорослішала та стала точною копією батька

Наразі Василині 14 років і вона дуже схожа на свого зіркового батька. Варто зазначити, що дівчинка виглядає набагато старшою за свій вік.

Особливо це помітно на останніх фото, які дівчина опублікувала у своїх соціальних мережах. Василина оприлюднила фото із пляжу, де вона позує у купальнику. Важко не помітити, що дочка Таран виглядає дорослою дівчиною.

Дочка Лідії Таран від Доманського подорослішала та стала точною копією батька
Дочка Лідії Таран від Доманського подорослішала та стала точною копією батька

До речі, дочка Лідії Таран росте дуже розумною та різнобічною дівчиною. Василина вивчає французьку мову, займається вокалом, танцями та гімнастикою.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни на території України Лідія Таран зі своєю дочкою Василиною поїхали до Франції. Там дочка телеведучої пішла до місцевої французької школи і, за словами Таран, швидко там освоїлася і завела друзів.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.