(Фото) Як виглядатимуть майбутні син та донька Насті Каменських та Потапа: чарівні малюки схожі на тата

Шанувальники Потапа та Насті Каменських не можуть дочекатися, коли у зіркового сімейства нарешті з'явиться первісток. Та й самі артисти не приховують, що мріють про дитину.

Потап та Настя Каменських одружилися у травні 2019 року. Точніше, тоді вони зіграли весілля, а штамп у паспорті закоханих стояв задовго до цього. Буквально відразу після весілля шанувальники зіркового сімейства почали чекати, коли вже Потап і Настя повідомлять про швидке поповнення в сім’ї. Чутки підігрівалися, коли Каменських набирала вагу і шанувальники розглядали її формах округлений живіт.

Як виглядатимуть майбутні син та дочка Насті Каменських та Потапа
Як виглядатимуть майбутні син та дочка Насті Каменських та Потапа

Так сталося зовсім недавно, коли Настя Каменських вперше за 6 місяців війни приїхала з Іспанії в Україну. Співачка помітно набрала вагу і в Мережі відразу почали говорити, що дружина Потапа може бути вагітною. Проте сама Каменських запевняє, що поки що мамою ставати вона не планує, а зайву вагу вона обов’язково скине.

Фанати Потапа та Насті Каменських настільки втомилися чекати появи на світ їхньої дитини, що вирішили за допомогою комп’ютерної програми перевірити, як виглядатимуть син та донька зіркового сімейства.

Як виглядатимуть майбутні син та дочка Насті Каменських та Потапа
Як виглядатимуть майбутні син та дочка Насті Каменських та Потапа

Якщо вірити результату моделювання, діти Потапа та Насті будуть більше схожі на тата, ніж на маму. Знамениті кучері Каменських вони теж не успадкують.

Варто зазначити, що Насті Каменських вже 35 років, а Потапу — 41. У ці роки пари зазвичай не зволікають із потомством. Потап та Настя в інтерв’ю зізнаються, що мріють стати батьками, проте поки що у них не виходить. Зіркове подружжя, відповідаючи на запитання про дітей, завжди каже, що вони обов’язково стануть батьками, коли “дасть Бог”. Хоча Потап і Настя Каменських ніколи відкрито не говорили про проблеми із зачаттям, але шанувальники підозрюють, що подружжя може мати проблеми з репродуктивним здоров’ям.

Нагадаємо, Потап має сина від першого шлюбу. Хлопчика звуть Андрій, йому 13 років. Андрій народився у шлюбі Потапа з бізнес-вумен Іриною Горовою.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.