Сестра покійної Жанни Фріске показала обличчя доньки крупним планом: чотиримісячна Луна – копія співачки

Сестра покійної російської співачки Жанни Фріске Наталія навесні 2022 року вперше стала мамою і вже показала шанувальникам обличчя дочки крупним планом.

8 квітня сестра Жанни Фріске Наталія вперше стала мамою. У жінки народилася дівчинка, яку вона назвала Луною і якій дала своє прізвище, оскільки з батьком дитини розійшлася, перебуваючи на третьому місяці вагітності. Під час спілкування зі своїми підписниками в Інстаграм-блозі Наталя натякнула, що розставання було болючим. Вони разом не живуть і навіть не спілкуються:

Зробила велику помилку, що дозволила зустріти нас із пологового будинку

, – зізналася сестра Фріске.

Сестра покійної Жанни Фріске показала обличчя дочки крупним планом
Сестра покійної Жанни Фріске показала обличчя дочки крупним планом

Статус матері-одиначки Наталію не бентежить, а підтримку вона отримує від рідних та близьких друзів. Поява дочки на світ стала для неї найщасливішою подією у житті, оскільки вона давно мріяла стати мамою, але перенесла не один викидень. Виявилося, молодша сестра Жанни Фріске завагітніла раніше за співачку, але вагітність була завмерла, як і наступні кілька спроб.

Втілити заповітну мрію Наталі допомогла дорога процедура ЕКЗ і вона в такий же спосіб планує в майбутньому народити Луні брата чи сестру, для цього вона має заморожені яйцеклітини.

Сестра покійної Жанни Фріске показала обличчя дочки крупним планом
Сестра покійної Жанни Фріске показала обличчя дочки крупним планом

Приховувати цей факт зі свого життя від публіки жінка не стала для того, щоб показати іншим приклад, як можна боротися за свою мрію та не опускати руки попри все.

Нагадаємо, Жанна Фріске померла у 2015 році від раку головного мозку. Діагноз їй поставили за кілька місяців після пологів. З 2013 року співачка перестала з’являтися на публіці та виставляти нові фото у соціальні мережі. Лише у 2014 році родина Фріске офіційно підтвердила, що зірка бореться за життя.

15 червня 2015 року Жанна Фріске пішла з життя після трьох місяців у комі у своєму будинку в Підмосков’ї.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.