Не з Баланом: з’явилися фото з весілля Тіни Кароль, яке вона зіграла на островах таємно від усіх

Популярна українська співачка Тіна Кароль приховувала від шанувальників своє перше таємне весілля, яке зіграла на екзотичних островах під пальмами на березі океану.

Тіна Кароль з 2013 року несе образ вдови після того, як її перший та єдиний законний чоловік Євген Огір помер. Спочатку він став її продюсером, але стосунки швидко перейшли на новий рівень. 2008 року Тіна Кароль вийшла заміж за Євгена Огіра, проте не влітку, як вважають шанувальники, а на самому початку року. Закохані зіграли весілля потай від усіх на Мальдівських островах.

З'явилися фото з весілля Тіни Кароль, яке вона зіграла на островах
З’явилися фото з весілля Тіни Кароль, яке вона зіграла на островах

Наречений був у білому костюмі та в’єтнамках, наречена обрала для одруження бежевий сарафан та босоніжки на високій платформі. Обидва вдягли на себе екзотичні прикраси і сказали ті самі слова, стоячи під аркою з пальм. Букет нареченої також був досить екзотичним. Все відбувалося на березі океану з білим піском та бірюзовою водою.

З'явилися фото з весілля Тіни Кароль, яке вона зіграла на островах
З’явилися фото з весілля Тіни Кароль, яке вона зіграла на островах

Цей день співачка та продюсер вирішили зробити таємним від усіх, щоб провести час лише вдвох. Через півроку 15 червня Тіна Кароль та Євген Огір повінчалися вже на очах у багатьох журналістів у Києво-Печерській Лаврі.

З’явилися фото з весілля Тіни Кароль, яке вона зіграла на островах

У такий важливий день співачка одягла сукню кольору слонової кістки з довгим шлейфом та відкритим верхом. Чоловік зірки вибрав класичний чорний костюм із метеликом замість краватки. Їхнє публічне весілля стало на той момент найбільш обговорюваним весіллям року. Вже у листопаді того ж 2008 року у подружжя народився син Веніамін.

Після смерті Євгена Огіра Тіна Кароль публічно не представляла нового чоловіка і щоразу на річницю ділиться з шанувальниками зворушливими архівними фото із покійним чоловіком.

Нагадаємо, під час участі у шоу “Голос країни” артистці приписували роман із Даном Баланом. Зірки підігрівали чутки своїми діями, хоча зрештою не зізналися, чи справді між ними були стосунки, чи це все спеціально так було змонтовано, щоб викликати резонанс серед глядачів.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.