Наталія Могилевська, Леся Нікітюк та інші красуні, які поголилися налисо: склали компанію Ямі та Потапу

В українському шоу-бізнесі є жінки-зірки, яким ніщо не вартує поголитися налисо. Подивіться на красунь, які не бояться експериментувати із зовнішністю.

Наталія Могилевська

Наталя Могилевська з тих жінок, які постійно намагаються схуднути та сидять на дієтах. Щоб не відхилятися від плану скинути вагу, співачка часто оголошує про це на всю свою величезну аудиторію і відчуваючи тягар відповідальності вперто йде до своєї мети.

Якось Могилевська взяла участь у марафоні Аніти Луценко і мала виконати умову – за певний період скинути 4 кілограми. Інакше ти маєш поголитися налисо. Але уважні шанувальники, звичайно ж, помітили, що лисина співачки це лише фотошоп.

Наталія Могилевська, Леся Нікітюк та інші красуні, які поголилися налисо
Наталія Могилевська, Леся Нікітюк та інші красуні, які поголилися налисо

Леся Нікітюк

Одна з найсмішніших українських телеведучих Леся Нікітюк не боїться критики оточуючих і явно вміє як пожартувати з інших, так і посміятися з себе. В одному з випусків танцювального проекту “Танці з зірками” на телеканалі 1+1 Нікітюк як запрошений член журі склала конкуренцію Владу Ямі і приголомшила всіх своєю лисиною, яку спочатку сховала під перукою.

Наталія Могилевська, Леся Нікітюк та інші красуні, які поголилися налисо
Наталія Могилевська, Леся Нікітюк та інші красуні, які поголилися налисо

Насправді це була накладка на голову і по-справжньому Леся наголо не голилася, але сюрприз точно вдався.

Яніна Соколова

Телеведуча і актриса Яніна Соколова на відміну від минулих зірок справді обрила голову налисо після того, як почала втрачати волосся під час лікування раку хіміотерапією. Якийсь час Яніна носила перуку, спочатку ту яку вибрала сама, а потім одна заможна подруга подарувала їй перуку кращої якості, щоб вона виглядала природніше.

Наталія Могилевська, Леся Нікітюк та інші красуні, які поголилися налисо
Янина Соколова поголилася налисо

Але свою справжню зачіску Соколова не приховувала від публіки і не соромилася себе новою, намагаючись надихнути інших людей, які також зіткнулися з таким непростим діагнозом як онкологія.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.