З немодним чубчиком і в простому одязі: Дорофєєва показала, як виглядала до популярності – не рівня Дантесу

Першого вересня розпочався новий навчальний рік. Багато знаменитостей цього дня вирішили згадати та показати своїм шанувальникам, як вони виглядали у свої шкільні роки.

Надя Дорофєєва – відома українська співачка, яка набула величезної популярності, виступаючи у гурті “Врємя і Стєкло”. Останні кілька років Дорофєєва є сольною співачкою. Вона має цілу армію шанувальників, її кліпи набирають мільйони переглядів, а пісні одразу стають хітами.

Встигає Надя і вести свій блог. Дівчина регулярно публікує свіжі фото та відео у своєму Інстаграмі та показує моменти з творчого та особистого життя.

Так, нещодавно співачка вирішила згадати свої шкільні роки та оприлюднила знімок з тих часів, коли вона ще не була популярною та знаменитою. На знімку юна Надя позує разом зі своєю однокласницею. Майбутня зірка була одягнена у класичний чорний костюм та білу сорочку, а на ногах у неї були стильні босоніжки на високій платформі.

Майбутня зірка вже в юності була дуже привабливою та стрункою. На цьому наголосили і підписники Дорофєєвої. Вони буквально засипали її компліментами у коментарях:

  • “Боже, яка гарненька”;
  • “Така красива ще з дитинства”;
  • “Надюша, ти зовсім не змінилася”;
  • “Надя, ти вже в той час була на стилі”;
  • “Надя, ти як завжди прекрасна”;
  • “На обличчі зовсім не змінилася, але зараз набагато яскравіша”.

Нагадаємо, у березні цього року Надя Дорофєєва оголосила про розлучення зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом, з яким прожила у шлюбі 7 років. Причиною розлучення став інший чоловік, який багато років був близьким другом сім’ї. Йдеться про ресторатора Михайла Кацуріна, який заради Дорофєєвої покинув дружину та двох маленьких дітей, молодшому з яких лише один рік.

Надя Дорофєєва покинула Дантеса заради Михайла Кацуріна
Як виглядає новий коханий Дорофєєвої

Через цю ситуацію Надя Дорофєєва зіткнулася з хейтом в Мережі. Співачку звинувачують у тому, що вона зрадила своєму чоловікові Дантесу і забрала з родини Кацуріна. Сама Надя зараз дуже мало говорить про свої нові стосунки, але запевняє, що почувається щасливою.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.