Зблизька і крупним планом: як виглядає обличчя Тіни Кароль, Таюне і Полякової, з яких повністю змили косметику

Артистки української сцени завжди виглядають на всі 100 завдяки роботі візажистів та стилістів. У нашому матеріалі дивіться, як виглядають їхні обличчя без макіяжу.

Як виглядає Тіна Кароль без макіяжу

Тіна Кароль є однією з найпопулярніших співачок української естради, яка щоразу захоплює шанувальників своєю творчістю та бездоганним зовнішнім виглядом. Багато фанатів намагаються повторити стиль і макіяж Тіни Кароль. Останнім часом зірка найчастіше показує публіці, як виглядає без косметики. На публічних заходах її у такому образі застати неможливо.

Як виглядає Тіна Кароль без макіяжу
Як виглядає Тіна Кароль без макіяжу

Виявилося, що у звичайному житті Тіна Кароль косметикою майже не користується і не робить укладок. При цьому користувачі Мережі постійно обсипають співачку компліментами, вважаючи, що вона має унікальну природну красу, а без макіяжу вона виглядає навіть молодшою.

Як виглядає Оля Полякова без макіяжу

Епатажна українська співачка Оля Полякова без макіяжу та фотошопу постає перед фанатами найчастіше під час косметологічних процедур. Також одного разу зірка в шоу з Машею Єфросініною змила косметику перед камерою і показала, як виглядає у домашній обстановці поза софітами та сценою.

Як виглядає Оля Полякова без макіяжу
Як виглядає Оля Полякова без макіяжу

Як виглядає Таюне без макіяжу

Бек-вокалістка та таємна дружина Олега Винника Таюне завжди на сцені блищить. Вона нечасто виходить на зв’язок зі своїми шанувальниками в Мережі, тому в Інстаграмі існує безліч фан-аккаунтів співачки. Саме там трапляються фото Таюне без макіяжу та фотошопу.

Як виглядає Таюне без макіяжу
Як виглядає Таюне без макіяжу

Численні фанати дружини повелителя вовчиць в один голос кажуть, що йому пощастило бути одруженим на такій красуні. У свої під 50 років вона справді виглядає дуже молодо навіть без косметики. Здається, візажистам працювати з нею легко, адже немає недоліків, які потрібно перекривати макіяжем.

Схожі статті

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.