“Його не впізнати”: наречена екс-чоловіка Ані Лорак запостила фото з коханим – розлучення не пішло на користь

З моменту розлучення відомої співачки Ані Лорак та турецького бізнесмена Мурата Начладжиоглу пройшло вже більше трьох років і зараз колишні кохані крутять романи з іншими

Історія кохання Кароліни Куєк (Ані Лорак) та Мурата Начладжиоглу почалася в далекому 2005 році, коли майбутні колишні познайомилися на батьківщині чоловіка – у Туреччині. Відносини між Ані Лорак та Муратом розвивалися стрімко. Вже через рік після знайомства чоловік вирішив переїхати на постійне місце проживання до коханої до Києва.

2009 року молоді коханці офіційно стали подружньою парою. Ще за кілька років у молодій сім’ї народилася дочка Софія, хрещеним батьком якої став російський виконавець Філіп Кіркоров.

Однак, бути разом до кінця життя їм не судилося – у липні 2018 року по Мережі почали гуляти чутки про те, що Мурат може зраджувати свою дружину. Так, чоловіка неодноразово помічали у компанії український бізнесвумен Яни Бєляєвої. Хоча Ані Лорак та Мурат довго не коментували свої напружені стосунки, незабаром стало відомо, що вони готуються до розлучення.

Настирна Ані Лорак не збиралася так просто здаватися, тому в ході судового процесу “відвоювала” у Мурата половину бізнесу, у тому числі їхню спільну компанію “Ані Лорак Продакшен” вона переоформила повністю на своє ім’я.

Можна підозрювати, що тривалий процес розлучення вплинув на Мурата Начладжиоглу. Раніше привабливий і “гарячий” брюнет сьогодні різко став сивим, стомленим і сивим. Після розлучення чоловік завів стосунки з українським дизайнером Лілією Реус, яка вже стала нареченою Мурата.

Так, дівчина на особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм активно ділиться з підписниками подіями зі свого життя та життя нареченого. Нещодавно дівчина опублікувала спільне фото із Муратом, на якому кохані зображені на тлі колишнього маєтку екс-президента України Віктора Януковича.

Лілія та Мурат вирушили на екскурсію Межигір’ям у село Нові Петрівці Вишгородського району Київської області. Там пара вирішила зафіксувати момент на об’єктив камери. Так, на знімках Лілія Реус та Мурат Начладжиоглу ніжно притискаються одне до одного, дівчина посміхається на камеру, а чоловік у цей час загадково дивиться в далечінь.

Обидва вибрали стильні вбрання для спільної прогулянки. Лілія Реус одягнена в плащ кольору рожевого золота, а на голові у стилістки симпатичний бежевий капелюшок. Її коханий стоїть у костюмі від італійського бренду Gucci.

Крім того, як зауважили підписники Реус, Мурат різко посивів і став виглядати набагато старшим. Поки одні стверджують, що такі зміни чоловікові личать, інші підозрюють, що він відчуває сильний стрес, від чого і рано сивіє.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.