68-річна Лайма Вайкуле втратила волосся через хіміотерапію: подруга Пугачової тепер носить стрижку під їжачок

Відома співачка Лайма Вайкуле бореться з раком, що наклало певний відбиток на її зовнішньому вигляді, але не на образі життя. Зірка так само відвідує світські заходи.

Вперше з онкологічним діагнозом Лайма Вайкуле зіткнулася ще у дев’яностих. Рак виявили у виконавиці хіта “Вернісаж” у 1991 році. Лікування співачка проходила в Сполучених Штатах Америки і воно дало хороші результати – недуга увійшла до стадії ремісії і залишалася в такій довгі роки. Сама артистка вважає, що перемогти захворювання їй допомігла вдача.

68-річна знаменитість активно займається спортом, загартовується, давно не їсть м’яса та продуктів тваринного походження і загалом веде здоровий спосіб життя. Однак нещодавно стало відомо, що у Вайкуле відбувся рецидив раку грудей. Лікарі виявили це під час планового огляду в Америці, який Лайма відвідує регулярно раз на рік.

Лайма Вайкуле потеряла волосы из-за химиотерапии и подстриглась под ежик
Лайма Вайкуле втратила волосся через хіміотерапію і підстриглася під їжачок

Дізнавшись про це, зірка не стала скасовувати виступи та насолоджується життям у себе вдома в Латвії. У ЗМІ ходили чутки, що Лайма Вайкуле практично весь час у ліжку, до неї приїжджають друзі її відвідати, але концертний директор співачки заспокоїла шанувальників та спростувала цю інформацію.

Незабаром Вайкуле з’явилася на кінопрем’єрі в Ризі разом із Примадонною Аллою Борисівною, поставши перед публікою зі стрижкою під їжачок. Користувачі Мережі припускають, що знаменитість обрізала волосся через хіміотерапію. Незважаючи на все, Лайма виглядала дуже бадьорою та позитивною, не стала спеціально якось маскуватися від папараці та приховувати, що проходить лікування.

Лайма Вайкуле потеряла волосы из-за химиотерапии и подстриглась под ежик
Лайма Вайкуле втратила волосся через хіміотерапію і підстриглася під їжачок

Нагадаємо, Лайма Вайкуле після початку повномасштабної війни росії проти України виступила проти та публічно поділилася історією музиканта-киянина зі свого колективу, який ховався із сім’єю у бомбосховищі. Близькі друзі Вайкуле Максим Галкін та Алла Пугачова також поділяють позицію співачки.

Схожі статті

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.