Леся Нікітюк завоювала серце одруженого бізнесмена: засвітилися разом на фото – Сергій Притула ревнує

У Мережі з'явилася фотографія, на якій українська гуморна телеведуча Леся Нікітюк ніжно притискається до успішного бізнесмена та громадського діяча. Шанувальники захопилися знімком і заявили, що Леся добре виглядає разом з чоловіком

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк зараз знімає новий сезон авторської передачі “Ле Маршрутка”. Програму транслюють “Новим каналом”, а ведуча Нікітюк досліджує цікаві куточки нашої країни, про які люди мало чули. Крім того, в рамках своєї передачі Леся розповідає про унікальних і талановитих мешканців нашої країни.

На зйомки чергового випуску Леся Нікітюк вирушила до міста Кропивницький Кіровоградської області. Там дівчина зустрілася із легендарним Олександром Поворознюком, який особливо прославився в Інтернеті після початку повномасштабного вторгнення росії.

Олександр Поворознюк – відомий український підприємець та аграрій. Він також є директором футбольного клубу “Інгулець” та командиром загону добровольців “За Петрівщину”. Проте найбільше Поворознюк відомий своїм емоційним зверненням, яке записав на початку повномасштабної війни в Україні.

Тоді Олександр Поворознюк звернувся до президента України Володимира Зеленського і закликав його без сумнівів боротися з окупантами. Поворознюк пообіцяв, що в цьому йому допомагатиме він особисто та й усі українці. Згодом звернення Поворознюка опрацювали талановиті музиканти та зробили його танцювальним хітом, який швидко підкорив серця багатьох українців.

Леся Нікітюк опублікувала фотографію на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, на якій обнялася з кумиром багатьох українців та підписала опубліковану посаду так: “Слава Україні! Слава Нації! Ну а далі ви знаєте…”

Леся Нікітюк натякнула на слова з того самого найвідомішого емоційного звернення Олександра Поворознюка.

Крім того, в історії Нікітюк додала, що провела інтерв’ю з Поворознюком, яке кожен бажаючий зовсім скоро зможе побачити. Також знаменитість натякнула, що шанувальники зможуть насолодитися спільним хітом Лесі та Олександра.

У коментарях зірці залишили багато приємних відгуків:

  • “Це буде легендарний дует!”
  • “Григорович та Іванівна – ви просто шикарні та круті”
  • “У мене слів немає, ну в мене просто немає слів, які ви класні”
  • “Боже, я його обожнюю просто! Ну і тебе, Лесю, звичайно ж теж!”

Схожі статті

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.