Більше немає сил приховувати: Даша Астаф’єва показала в Мережі молодого коханого – не схожий на Нікітіна

В одному з недавніх інтерв'ю Даша Астаф'єва зізналася, що в її житті з'явився новий чоловік, проте його особистість зірка поки що розкривати не хоче. Сьогодні в Інстаграм вона опублікувала його фото

Даша Астаф’єва – відома українська співачка та фотомодель. За своє життя дівчина зачарувала не одного чоловіка, розбила багато сердець та встигла майже щасливо вийти заміж. Хоча її минулі стосунки виявилися дуже болючими, сьогодні вона зустрічається з іншим чоловіком і, за особистим зізнанням, дуже щаслива.

Ще кілька місяців тому зірка заявила на всю Україну – вона перебуває у стосунках. Шанувальники бурхливо відреагували на визнання зірки у тому, що її серце зайняте якимось незнайомцем і відразу ж прагнули дізнатися, хто він. Проте, Астаф’єва вирішила, що щастя не можна турбувати зайвими розмовами та заздрісними очима, тому деталі нового роману вирішила не розкривати.

Так, нещодавно Даша взагалі зізналася: їй соромно за те, що вона почувається щасливою. В інтерв’ю для української телеведучої Маші Єфросініної Астаф’єва поділилася деталями своїх особистих справ . Виявляється, зірка познайомилася з новим залицяльником вже під час повномасштабної війни. У минулому співачка мала травмуючий любовний досвід, а тому вона рада, що нинішні стосунки принесли їй більше радості в житті.

Астаф'єва поділилася деталями з особистого життя
Астаф’єва поділилася деталями з особистого життя

Однак Даша Астаф’єва зізналася: вона не може вільно заявляти про особисте щастя, поки що в житті мільйонів українців горе. Так, артистка зізналася, що зараз є набагато важливіші речі, про які варто говорити, тож особисте вона відставила на другий план.

Але, як виявилось, Астаф’єва не змогла стриматися – артистка надто відверта та чесна перед своїми шанувальниками, а тому вирішила показати маленьку частинку свого особистого свята. У соціальній мережі Інстаграм зірка опублікувала фотографію нового обранця.

На жаль, побачити обличчя чоловіка нам поки що не судилося, проте навіть зі спини можна зробити висновок, що Даша “відхопила” дуже симпатичного молодого хлопця – брюнета з густою бородою.

Даша Астаф'єва похвалилася новим чоловіком
Даша Астаф’єва похвалилася новим чоловіком

На фотографії чоловік сидить у білій футболці, на якій видніється слід від зубів Астаф’євої – схоже, що так дівчина вирішила виявити своє кохання і залишила на плечі обранця маленький “вампірський укус”.

Схожі статті

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!