Весілля Кароль і Балана: а який Тіна була нареченою, коли виходила заміж за Огіра

У мережі продовжують з'являтися чутки і припущення про весілля Тіни Кароль і Дана Балана. Багато-хто вже припускає, чи зможе цей союз стати міцнішим, ніж перший шлюб Тіни. А заодно і згадують, якою була Тіна під час своїх перших серйозних відносин.

Після презентації спільної пісні “Пам’ятаєш” на суперфіналі шоу “Голос” Тіна Кароль та Дан Балан раз у раз продовжують підігрівати інтерес до їхньої пари.

На своїй сторінці в Instagram Балан поділився фотографією, де він обіймає Кароль, а співачка притулилася до його плеча. У кадрі так само видно руку співачки, а на безіменному пальці — кільце, яке багато хто прийняв як обручку.

Шанувальники зіркової пари почали відразу ж фантазувати про майбутнє весілля і масштабне святкування. А деякі згадали, якою Тіна була у 2008 році нареченою і порівнюють, як же вона змінилася з часів першого шлюбу.

Тина Кароль и Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Перше весілля Тіни Кароль з її продюсером Євгеном Огіром. Закохані розписалися з Києві, але романтичну церемонію разом зі святкуванням відгуляли на Мальдівах.

Разом із закоханими на жарких островах були найближчі люди. Там же і пройшов їх медових місяць.

Свадьба Тины и Евгения на Мальдивах
Весілля Тіни і Євгена на Мальдівах

Вперше про весілля Тіна Кароль відверто заговорила після смерті чоловіка в інтерв’ю українському видавництву VIVA. За її словами, розпис був досить скромним і закритим. Гостей практично не було — тільки свідки, батьки і близькі родичі.

А вже на Мальдівах відбулася яскрава церемонія. Кароль поділилася, що весілля на Мальдівах — це була її щирої дівочої мрія.

Після медового місяця на островах, Огір і Кароль повінчалися в Києві в Свято-Успенському соборі Києво-Печерської лаври. Тіна додала, що вона дуже віруюча людина, тому саме цей крок означав для неї створення нового сімейного союзу.

Венчание Тины Кароль и Евгения Огиря
Вінчання Тіни Кароль та Євгена Огіря

Чи відбудеться друга весілля Тіни Кароль, чи стане Дан Балан її обранцем? Поки що артисти не дають офіційних коментарів, але активно підігрівають чутки і припущення фанатів.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.