Без пластики були страшніші: кому з українських зірок пощастило з хірургом – Повалій, Білик та інші

Пластичні операції іноді стають для людей єдиною можливістю подолати особисті комплекси і досягти популярності. Кому з українських зірок пощастило із пластичним хірургом?

Послугами пластичного хірурга користуються не лише зірки у віці, які хочуть підтягнути обвислу шкіру або зробити так звані “уколи краси”, які допоможуть продовжити почуття молодості. Так, частими відвідувачами пластичного мага нерідко стають і молоді селебриті.

Вони приходять з різними запитами – відкоригувати форму носа, збільшити тонкі губи або маленькі груди, “відкрити” погляд, прибравши  повіки, що висять, або зробити вилиці гострішими за леза.

Деякі зірки вважають пластичного хірурга найкращим другом, проте не бажають ділитися подробицями своїх стосунків. Від лікаря вимагають повної конфіденційності, але від пильного погляду шанувальників складно приховати результати пластичних операцій.

Слава Камінська

Фотографії Слави Камінської до та після
Фотографії Слави Камінської до та після

Українська співачка та учасниця колись відомого дуету “НеАнгели” ніколи не приховувала того факту, що є відвідувачем хірургічної палати. Камінська завжди була відвертою з фанатами, а тому, коли ті стали надсилати їй фотографії з молодості та ставити запитання, чи робила вона пластика, Слава чесно відповіла – так.

Так, Камінська коригувала форму носа, а також збільшувала груди. Крім того, вона сильно схудла, що загалом зробило з неї буквально “цукерку”. Не можна сказати, що співачка кардинально змінилася і стала схожою на ляльку. Навпаки, такі зміни їй дуже личать – дівчині пощастило з пластичним хірургом.

Ірина Білик

Ірина Білик сильно змінила свою зовнішність
Ірина Білик сильно змінила свою зовнішність

У своєму віці українська співачка не виглядає на 51 рік. Ірина Білик довго приховувала, що цим завдячує пластиці, проте зрештою довелося розколотися і розповісти про те, як її зовнішність змінив хірург.

Білик виправила проблему опущених куточків очей, прибрала горбинку на носі, збільшила губи, робила підтяжку обличчя та неодноразово користувалася так званими “уколами краси”.

Таїсія Повалій

Таїсію Повалій сьогодні практично не впізнати
Таїсію Повалій сьогодні практично не впізнати

Співачка виглядає буквально лялькою, незважаючи на свій вік. Вона однією з перших вдалася до використання “уколів краси” і почала розгладжувати мімічні зморшки та вікові складки.

Крім того, шанувальники впевнені, що вона робила підтяжку обличчя та шиї.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!