Тіна Кароль і мама Дана Людмила Балан на пляжі: хто гарніший та гарячіший на останніх фото

Можлива майбутня свекруха Тіни Кароль Людмила Балан у свої 64 роки виглядає просто чудово. Дивлячись на фото Тіни та Людмили важко визначитися, хто з них гарніший.

Людмила Балан — не лише мати відомого молдавського виконавця Дана Балана, а й популярна артистка. Жінка збудувала успішну кар’єру співачки та телеведучої у Молдові.

В Україні Людмилу Балан почали активно обговорювати після того, як вона з’явилася у проекті “Голос країни”, де одним із тренерів став її син Дан Балан. Через те, що тоді публіка смакувала роман Тіни Кароль і Дана Балан, Людмилу Балан почали називати свекрухою Кароль.

Тіна Кароль та мама Дана Людмила Балан: хто гарніший
Тіна Кароль та мама Дана Людмила Балан: хто гарніший

Жінка привернула увагу публіки ще й тим, що у віці за 60 вона виглядає просто надзвичайно. Крім того, шанувальники пари Балана та Кароль помітили, що Тіна та Людмила між собою схожі.

Дійсно, Кароль і Людмила Балан обидві блондинки з довгим волоссям, вони невисокого зросту і мають схожу статуру.

Тіна Кароль та мама Дана Людмила Балан: хто гарніший
Тіна Кароль та мама Дана Людмила Балан: хто гарніший

Цікаво, що Людмила Балан, якій 64, анітрохи не соромиться свого тіла, навіть навпаки. В Інстаграм-блозі мами Дана Балана можна знайти багато пляжних фото жінки, де вона в купальнику і виглядає вона там просто надзвичайно. У Людмили Балан ідеальна фігура, здається, що вік зовсім не впливає на її зовнішній вигляд

Давайте порівняємо пляжні знімки Людмили Балан та Тіни Кароль. Хто гарніше?

Людмила Балан

Тіна Кароль та мама Дана Людмила Балан: хто гарніший та гарячіший на останніх фото

Варто зазначити, що, на відміну від Людмили Балан, Тіна Кароль не публікує в Мережі свої пляжні фотографії. Однак на просторах Інтернету таки можна знайти фото Кароль у купальнику.

Тіна Кароль

Тіна Кароль та мама Дана Людмила Балан: хто гарніший та гарячіший на останніх фото

Нагадаємо, роман Тіни Кароль та Дана Балана виявився піаром. Продюсер проекту “Голос країни” Завадюк зізнався у цьому вже після закінчення шоу. За словами чоловіка, історія з любов’ю між Даном і Тіною була вигадана задля підвищення рейтингу шоу і це спрацювало.

Насправді між Даном Баланом та Тіною Кароль лише робочі стосунки та нічого більшого. Після закінчення проекту Голос країни Дан Балан поїхав до Молдови, а Тіна залишилася в Україні.

Схожі статті

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.