Як виглядають дружина та син красеня-актора Бурака Озчівіта з “Величного століття”: не схожі на серіальних

Турецький актор став популярним завдяки ролі Малкочоглу Балі-бея в історичному серіалі "Величне століття". Багато дівчат захопилися неймовірною красою і мужністю турка, однак у реальному житті його серце зайняте іншою…

Відомий турецький актор завоював шалену популярність завдяки своїй буквально неземній зовнішності. Бурак Озчівіт – мужній брюнет, з густою бородою та добрими очима. Природа наділила чоловіка гарними рисами, а батьки виховали його пристойним та щирим, від чого він за секунду може завоювати серце будь-якої дами.

Майбутні кохані на зйомках фільму

Саме про такого чоловіка мріє практично кожна дівчина – симпатичний чоловік та добрий сім’янин. Турецькій актрисі Фахріє Евджен пощастило так само, як і її чолвікові – пара вважається однією з найміцніших і найкрасивіших у всій Туреччині. Вони разом виховують спільного сина та можуть називатися справжнім втіленням домашнього побуту та людського щастя.

Зі своєю майбутньою дружиною Бурак познайомився, коли був у стосунках з першим справжнім і серйозним коханням. Тоді актор знімався у фільмі “Корольок – пташка співоча”, а його колегою на знімальному майданчику стала Фахріє. Проте, під час зйомок цього кіно вони не звернули один на одного належної уваги та залишалися друзями, адже у серці Бурака жила інша – фотомодель Джейлан Чапа.

Дружина Бурака з їхнім сином

Багато шанувальників Бурака вважали, що той одружиться саме з Джейлан, проте їхні стосунки склалися не найкращим чином. Коли чоловік почав набирати популярності, а навколо молодого та симпатичного чоловіка крутилося все більше і більше ефектних жінок, його перша звужена не витримала. Дівчина сильно ревнувала Бурака і буквально не давала йому перепочити. Тоді турецький актор прийняв важке для себе рішення – задля їхнього загального блага розлучитися з Джейлан.

Бурак зустрів майбутню дружину на зйомках турецького фільму

Наступного разу Бурак зустрівся з Фахріє на зйомках кінофільму “Кохання, схоже на тебе”. Тоді майбутнє подружжя зіграло головні ролі, а колишня дівчина, що біснувалася і ревнувала, закотила велику сварку і в результаті пара остаточно розійшлася. Можна з упевненістю сказати, що важке розставання та серйозний скандал породив міцну та гарну родину.

Бурак Озчівіт зі своєю дружиною

Турецький актор довго відходив від розлучення, проте воно того вартувало – пізніше він придивився до колеги Фахріє та зрозумів, що саме з нею йому судилося провести все своє життя. Романтичні стосунки коханих дуже швидко розвивалися. Через кілька місяців побачень вони вирішили, що хочуть жити в одному будинку.

Ще через кілька місяців вони вирішили, що настав час припиняти юнацькі пустощі і потрібно офіційно зареєструвати шлюб. З 2016 року кохані нерозлучні, а через три роки в сім’ї народився первісток – син Каран.

Весілля Бурака та Фахріє