Природна краса і стрункі ніжки: Кристина Орбакайте показала, як виглядає в лосинах і без косметики

Крістіна Орбакайте на своїй сторінці в соціальних мережах поділилася фото в обтягуючому вбранні. Шанувальники 48-річної співачки були шоковані її зовнішнім виглядом.

25 травня дочка легендарної Алли Пугачової Крістіна Орбакайте відзначить свої 49 років.

Не дивлячись на досить зрілий вік, співачка намагається тримати себе в формі і важко працює над красивою і стрункою фігурою.

Навіть на карантинному режимі, який Орбакайте ретельно дотримується, вона не розслабляється, а продовжує працювати в поті чола над своїм пресом і красивими ніжками.

Результатом своїх тренувань і правильного способу життя артистка регулярно ділиться з шанувальниками у своїх соціальних мережах.

В одній з останніх публікацій Орбакайте показала відео, де вона займається на велотренажері в обтягуючих спортивних лосинах, спортивній кофті і без яскравого макіяжу.

Підпсиники співачки відзначили, що вона виглядає просто чудово і буквально “завалили” Крістіну компліментами щодо зовнішнього вигляду і заряду енергії.

Під публікацією артистка написала, що їй шалено хочеться рвонути кудись на гастролі, але вона продовжує сидіти вдома, згідно з указом про режим самоізоляції.

Так само у відповідь на коментарі з приводу її сольного концерту, який повинен був відбутися у травні в Кремлі, вона відповіла, що його перенесли на рік — на 25 травня, але 2021 року. У цей день Орбакайте відсвяткує свій ювілей — 50 років.

 

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.