Тіна Кароль у сукні з відвертим декольте прогулялася метро і здивувала пасажирів: самотня та гарна

Популярна українська співачка Тіна Кароль влаштувала несподіваний сюрприз своїм шанувальникам та спустилася до київського метро у розкішній сукні з відкритим декольте.

Тіна Кароль під час повномасштабної війни рідко буває в Україні, більшу частину часу співачка проводить у роз’їздах із благодійними концертами та іншими заходами, спрямованими на привернення уваги до того, що відбувається в країні, та збору коштів на потреби українців та ЗСУ. Але до Києва артистка інколи приїжджає. Нещодавно поп-діва відвідувала улюблений дім, поєднавши приємне з корисним. Тіна встигла влаштувати фотосесію у центрі Києва, а також у столичному метро, про що розповіла численним шанувальникам у своєму Телеграм-каналі .

Тіна Кароль у сукні з відвертим декольте прогулялася метро і здивувала пасажирів
Тіна Кароль у сукні з відвертим декольте прогулялася метро і здивувала пасажирів

У підземці Тіна Кароль позувала в елегантній вечірній сукні чорного кольору з відвертим декольте, накинувши зверху темний піджак і доповнивши цей жіночний образ босоніжками на підборах. Укладка у співачки була класична з хвилями, на губах червона помада – її персональна родзинка.

На якій саме станції метро проходила фотосесія достеменно невідомо, але під час зйомки стався непередбачений момент – прибув поїзд із людьми у вагоні. Тіна при цьому не розгубилася і почала махати пасажирам, які не одразу зрозуміли, кого бачать перед собою.

За враженнями від фотосесії Кароль зазначила, що це було настільки зворушливо, що вона “випала емоційно”. Користувачі Мережі захопилися артисткою і навіть почали скаржитися один одному, що на той момент не перебували в тому самому вагоні, мріючи теж одного разу несподівано зустріти улюблену зірку під час звичайної поїздки до метро.

Тіна Кароль коментує чутки про свою вагітність
Тіна Кароль у сукні з відвертим декольте прогулялася метро і здивувала пасажирів

Нагадаємо, під час війни багато інших українських знаменитостей почали давати концерти в метрополітені. Незабаром українців уже не здивуєш тим, що у метро зустрічатимуться популярні вітчизняні артисти.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.