“Моя найбільша любов”: екс-солістка “Блестящих” Ольга Орлова поділилася особистим фото

Ольга Орлова у своєму Instagram розмістила зворушливе фото з дорослим сином Артемом. 4 квітня він відсвяткував своє 19-річчя.

Ольга Орлова відома як одна з перших солісток культової групи кінця дев’яностих та початку нульових “Блестящие”. Співачка пішла з групи в 2000 році і зайнялася сольною кар’єрою.

Хоча її пісні не ставали такими ж хітами, як за часів “Блестящих”, Орлова не втрачала своєї популярності. Навіть сьогодні через 20 років після того, як вона залишила колектив, у соціальній мережі Instagram за нею слідкують майже 2 мільйони підписників.

Сама артистка регулярно радує всіх фанатів фотографіями з особистого життя і, звичайно ж, своїм прекрасним зовнішнім виглядом. Варто відзначити, що в 42 роки Ольга виглядає просто чудово.

В одному з останніх постів Орлова поділилася знімком з дорослим сином Артемом. Хлопець 4 квітня відзначав на карантині своє 19-річчя у колі сім’ї.

Ольга виховує сина сама вже 16 років. Артем народився у 2001 році від бізнесмена Олександра Карманова. У 2004, коли хлопчикові було всього 3 роки, батьки розлучилися і він залишився жити з мамою.

Під знімком Орлова написала, що син — це її найбільша перемога, якою вона пишається.

Фанати обсипали зіркову маму та іменинника сотнями компліментів, зазначивши, що обидва виглядають просто чудово.

Схожі статті

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.