Потап у захваті: Настя Каменських у короткій сукні похвалилася засмагою і прикрила круглий животик рукою

Настя Каменських та Потап довгий час приховували свій роман, а тому шанувальники підозрюють, що знаменитості можуть приховувати і можливу вагітність співачки. Нещодавно Настя опублікувала гарне фото, на якому намагається прикрити животик...

Українська співачка Настя Каменських зі своїм чоловіком Олексієм Потапенком виїхала за кордон за кілька днів до початку повномасштабного наступу росії на територію України. Репер Потап вирішив залишатися в іспанському котеджі коханих, а ось Настя Каменських захотіла повернутися до рідного Києва.

Зі свого українського дому Каменських викладала безліч фотографій. Більш того, знаменитість продовжує ділитися з шанувальниками подробицями столичного життя. Останнє фото, зроблене Анастасією Каменських на території своїх володінь – це симпатична фотографія, на якій вона сидить у вдалій позі, яка підкреслює переваги Насті.

На фотографії Каменських одягнена в стильну коротку сукню, а знімок зроблений з такого ракурсу, що й так довгі ноги зірки здаються ще довшими. Джинсове вбрання, в якому позує Настя, не облягає фігуру, а на поясі сукня підв’язана не туго – мабуть, щоб не акцентувати уваги на животику, що округлився.

Навколо Насті Каменських красивий зелений пейзаж, а сама вона сидить на дерев’яній підлозі, яка, судячи з усього, знаходиться в особистому саду зірки. Дрібні кучері зірки м’яко лягають на її плечі, а сама співачка загадково дивиться в далечінь, поклавши руку так, щоб приховати талію та живіт. На фотографії Настя Каменських витягла ноги і трохи підняла сукню, ніби хвастаючи іспанською засмагою.

Нагадаємо, що під однією з останніх публікацій на особистій сторінці зірки у соціальній мережі Інстаграм підписники по-різному відреагували на нескінченні підозри Насті Каменських у можливій вагітності. Так, одні загадково писали коментарі, вкотре натякаючи на швидке поповнення, інші обурювалися і захищали кумира від зайвих слів.

Українська співачка опублікувала відео зі своєї зустрічі з шанувальниками, а в коментарях під цим постом деякі заявили, що їм здається, ніби живіт Насті Каменських закруглився ще більше. Деякі підписники зірки підтримали такі коментарі.

Другу частину шанувальників артистки обурило таке ставлення, і вони не витримали. Коментатори заявили, що Настя, як і будь-які інші люди, має право одужати.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.