Кумир українок Віталій Кім вперше показав фото з красунею-сестрою: Арестовичу вона би сподобалася

Останнім часом Віталій Кім став набагато сімейнішою людиною і часто радує підписників милими сімейними фотографіями. Цього разу політик опублікував фото із красунею-сестрою

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім останнім часом досить часто проводить час із усіма членами своєї родини. Більше того, губернатор “звітує” перед підписниками фотографіями, на яких видно, як весело вони проводять час разом.

Нагадаємо, що нещодавно Віталій Кім опублікував фотографію, на якій уся його родина у зборі. Чоловік обіймає своїх дітей, доки його дружина ніжно притискається до нього. Усі виглядають особливо щасливими на цій фотографії, а причиною є те, що вони вперше за півроку зустрілися. Так, український “краш” Віталій Кім розповів, що вперше за 6 місяців він мав нагоду провести вихідні зі своєю родиною.

Таке проведення часу Віталій Кім назвав безцінним, а в коментарях до його посади шанувальники та підписники чиновника буквально обсипали його сім’ю компліментами і заявили, що відчувають виключно теплі емоції від того, що їхній кумир зміг нарешті побачитися з близькими йому людьми. Крім того, підписники Віталія Кіма побажали йому та його родині міцного здоров’я та мирного неба над головою.

Незабаром після того, як Кім поділився знімком із дружиною Юлією та трьома спільними дітьми, Віталій вирішив порадувати підписників ще й фотографією зі своєю рідною сестрою. Миколаївський чиновник опублікував селфі з молодою симпатичною дівчиною, яка виявилася дуже схожою на Кіма. Схоже, що сфотографуватись рідні вирішили під час прогулянки – вони стоять на вулиці, а дівчина тримає філіжанку з кавою в руках.

Віталій Кім, як завжди, був небагатослівним. Він підписав пост із опублікованою фотографією коротко і зрозуміло: “Привіт, сестричка”. Варто відзначити, що одягнене сімейство стильно. Віталій одягнувся у футболку темно-синього кольору, на якій зображено ще одного українського ідола – собаку-сапера Патрона. Сестра миколаївського губернатора позує у джинсовому образі.

У коментарях підписники голови ОВА Миколаєва залишили безліч милих коментарів.

  • “Які милі!! Щастя вам”;
  • “Ооо! Так у вас ще й сестра красуня!”;
  • “Я хотів з вами сфоткатися, на день міста, ви гуляли з родиною, але щось посоромився”;
  • “Олю не впізнати. Хоча я її востаннє бачила, коли вона була в 1 класі”;
  • “Дуже красива сестра у вас. Ви з нею дуже схожі!”

Схожі статті

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.