Серйозний погляд від народження: Віктор Павлік показав, як виглядав у дитинстві – у смішній шапці та колготках

Кумир мільйонів українців вирішив згадати минуле та поділився з шанувальниками архівними фотографіями зі свого дитинства. На знімках співака Віктора Павліка тримає на руках його бабуся

Схоже, що меланхолійна осінь має серйозний вплив на всіх. Надихнувшись прохолодними осінніми днями та пожовклим листям на високих деревах, Віктор Павлік вирішив вдаритись у спогади та поділитися з шанувальниками фотографіями зі свого минулого. Так, на особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм український співак опублікував свою дитячу фотографію.

В Інстаграм-історії Віктор Павлік опублікував фотографію, на якій бабуся тримає його ще зовсім маленького на руках. Схоже, що фотографію було зроблено посеред городу, оскільки на тлі можна побачити велику ділянку чорнозему. Позує маленький Павлік у кумедній шапочці з білими смугами, яка міцно зав’язана на підборідді.

Віктор Павлік поділився сімейним архівним знімком із бабусею
Віктор Павлік поділився сімейним архівним знімком із бабусею

Зроблено фотографію було в прохолодний період року, а тому на майбутній знаменитості застебнута дитяча тепла курточка. Під шортами, в які одягнений маленький Віктор Павлік, напнуті теплі колготки. На ногах у зірки симпатичні чорні шкіряні черевики з шкарпетками.

Цікаво, що вираз обличчя знаменитості досить серйозний. Прикусивши губи, маленький Павлік уважно дивиться в камеру. Такий погляд буквально пробирає до глибини душі, адже погляд хлопчика не можна назвати дитячим. Бабуся з ніжністю притискає онука до себе та спостерігає за ним, вона в камеру не дивилася.

Слід зазначити, що син Віктора Павліка Михайло дуже схожий на зіркового батька. Український співак публікував фотоколаж, на якому розмістив кілька знімків – свою фотографію з дитинства та нещодавнє фото маленького Михайла. У коментарях підписники Віктора Павліка погодилися з тим, що малюк справді – копія батька.

Віктор Павлік вважає, що син дуже на нього схожий
Віктор Павлік вважає, що син дуже на нього схожий

Однак молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова не погодилася з тим, що Михайло Павлік – копія батька. Дівчина прийняла виклик і згодом поділилася з підписниками фотографією себе маленької. Так, дівчина по-доброму посміялася з твердження, що маленький Мишко – копія старшого Павліка.

Катя Репяхова вважає, що син Михайло більше схожий на неї
Катя Репяхова вважає, що син Михайло більше схожий на неї

Однак, варто зазначити, що спільний син коханих однаково схожий і на маму, і на тата. Михайло Павлік узяв від обох батьків усе найкрасивіше.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.