3-поверховий палац: як виглядає будинок Камалії у Бучі, який вона була змушена покинути у перші дні війни

Співачка Камалія із чоловіком Мохаммадом Захуром та двома дітьми до початку повномасштабної війни в Україні жили у невеликому місті Буча, що під Києвом. Як виглядає будинок найбагатшої співачки України, дивіться далі у матеріалі.

Будинок співачки Камалії та її чоловіка Мохаммада Захура розташований у невеликому місті Буча, що на Київщині. Саме це місто було окуповане російською армією у перші місяці повномасштабної війни в Україні. Окупанти дісталися конюшні Камалії, яка розташована неподалік її будинку. Російські солдати розстріляли коней, приміщення зруйнували та пограбували все, що було можливо. Про це повідомила сама Камалія у своєму Інстаграм-блозі.

На щастя, сам будинок Камалії та Мохаммада Захура не постраждав ні від російських ракет, ні від окупантів.

Як виглядає особняк Камалії та Захура у Бучі

Камалія є найбагатшою співачкою України, адже ще 2003 року вона вийшла заміж за пакистанського мільярдера Мохаммада Захура. Живе подружжя в будинку, який відповідає їхньому статусу.

Як виглядає будинок Камалії у Бучі
Як виглядає будинок Камалії у Бучі

Будинок Захурів має 3 поверхи та виконаний одразу у трьох стилях: бароко, схід, постмодерн. В інтер’єрі будинку використовувалися тільки натуральні та дорогі матеріали: мармур, позолота та інше.

Як виглядає будинок Камалії у Бучі
Як виглядає будинок Камалії у Бучі

Будинок Камалії та Мохаммада більше схожий на музей, адже у ньому дуже багато предметів живопису, скульптур, антикварних меблів та навіть колони. У самому будинку дуже високі стелі та багато вікон.

Як виглядає будинок Камалії у Бучі
Як виглядає будинок Камалії у Бучі
Як виглядає будинок Камалії у Бучі
Як виглядає будинок Камалії у Бучі

На території особняка Камалії також розташований басейн, тренажерний зал, окремий будиночок для гостей та ще багато елементів з життя багатих людей.

Як виглядає будинок Камалії у Бучі
Як виглядає будинок Камалії у Бучі

Варто зазначити, що в будинку Камалії та Мохаммада знаходяться набагато більше обслуговуючого персоналу, ніж сам склад сім’ї. В одному з інтерв’ю Захур зізнався, що у нього близько 20 помічників по будинку – це куховарки, прибиральниці, садівники, водії, няньки для дітей, гардиробники.

До речі, після початку повномасштабної війни в Україні Камалія, Мохаммад та діти виїхали з України до Лондона, де вони теж мають нерухомість.

Популярне

Схожі статті

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.