Наталія Кличко після розлучення з мером Києва вирушила лікувати душевні рани та похвалилася гарним тілом

Нещодавно стало відомо, що мер Києва Віталій Кличко розлучився зі своєю дружиною Наталією після 25 років подружнього життя. Зараз колишня дружина Кличка звикає до нового статусу і приходить до тями після розлучення.

Першим про розлучення заговорив Віталій Кличко. В одному з інтерв’ю чоловік зізнався, що вони з дружиною Наталією разом вирішили розірвати стосунки. За словами мера Києва, вони з Наталією вже багато років не жили разом, мають різні інтереси та погляди на життя.

За кілька днів після цієї заяви Наталія Кличко підтвердила факт розлучення. Жінка стверджує, що розійшлися вони з чоловіком на гарній ноті, і це було їхнє спільне рішення.

Як виглядає дружина Віталія Кличка

Втім, розлучення – це завжди стрес та негативні емоції, навіть якщо це рішення було прийнято взаємно. Після розставання з чоловіком Наталія Кличко вирішила лікувати свої душевні рани на знаменитому індонезійському острові Ява.

У своєму Інстаграм-блозі жінка опублікувала неоднозначне фото на острові. У кадрі жінка стояла навколішки навпроти індонезійського шамана. Наталя опустила голову, а руки тримала на грудях.

У підписі до фото Наталія Кличко зазначила, що кожна культура несе у собі багато знань та мудрості. Жінка закликала з повагою ставитись до культури один одного, вчитися в один одного та пишатися нашою унікальністю.

Варто зазначити, що Наталя Кличко, яка раніше була спортсменкою та моделлю, останніми роками займається йогою та медитацією. Жінка досить серйозно взялася за вивчення східної культури та позиціонує себе як тренер з медитації.

Нагадаємо, Наталія та Віталій Кличко одружилися 1996 року. Вони довго носили статус найкрасивішої пари та мали дуже багато спільних інтересів. Зокрема, Наталя, як і її чоловік, займалася професійним спортом, а саме гімнастикою. У Наталії та Володимира є троє спільних дітей. Старшому синові Єгору-Даніелю 22 роки, середній дівчинці Єлизаветі-Вікторії – 20 років, а молодшому синові Максиму-Олександру – 17 років.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.