Сопонару показала себе в купальнику в повний зріст: фігура зірки “Жіночого кварталу” викликає запитання (ФОТО)

Ірина Сопонару – відома українська актриса, яка здобула славу гуморної та симпатичної дівчини. Так, нещодавно артистка поділилася своїми знімками з відпочинку та спантеличила шанувальників

Ірина Сопонару – українська акторка, яка стала популярною завдяки своїй гумористичній творчій діяльності. Майбутня зірка народилася та виросла в українському місті Чернівці, а після закінчення школи вступила до університету на спеціальність “Політологія”. Тоді майбутня артистка й підозрювати не могла, що стане однією з найвідоміших акторок-коміків у країні та навіть за її межами.

Симпатична блондинка ніколи в житті і дня не пропрацювала як політолога. Проте, за визнанням самої артистки, кінематографічне мистецтво зацікавило її ще, коли та навчалася у школі. Творчий шлях Ірини Сопонару розпочався з участі у гумористичному змаганні “КВК”. Тоді майбутню зірку запросили взяти участь у команді “Шиворот-навиворіт” і, незважаючи на провокаційну назву команди, дебютувала дівчина з успіхом.

Сцена міських ліг “КВН” швидко набридла амбітній актрисі, а тому зовсім скоро вона стала членом іменитої команди “Вінницькі перці”. “Залітна” Сопонару з Чернівців затесалася до лав вінницьких коміків і здобула просто шалене визнання. Команда змогла стати переможцями Вищої ліги в 2006 і 2009 роках, а роком пізніше гумористи виграли Зимовий кубок.

У певний момент Ірина Сопонар почала будувати кар’єру на російській сцені. Дівчина неодноразово брала участь у різних гумористичних шоу та змаганнях “за бугром”, а пізніше навіть ставала ведучою російських телепрограм. Однак після початку збройної агресії росії на Сході України Сопонару повернулася додому і відмовилася від будь-яких зв’язків з російським шоу-бізнесом.

Сьогодні українська актриса та гумористка продовжує підтримувати рідну країну у битві з агресором. Окрім цього, Ірина Сопонару активно ділиться зі своїми підписниками публікаціями та фотографіями на особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм. Одна з останніх особистих фотографій, якою поділилася дівчина – знімок із відпочинку.

Знімок Ірини Сопонару з відпочинку
Знімок Ірини Сопонару з відпочинку

На фото Сопонару позувала у купальнику, занурившись під воду. Фотографія відчувається яскравою та літньою за рахунок глибокого блакитного кольору води, в яку занурилась зірка. Загалом, знімок дуже гарний та оригінальний, проте через заломлення води та цікавого ракурсу фігура актриси видається непропорційною. З води виглядає одна голова Сопонару, що робить загальну картину дивною для сприйняття.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.