facebook

Сопонару показала себе в купальнику в повний зріст: фігура зірки “Жіночого кварталу” викликає запитання (ФОТО)

Ірина Сопонару – відома українська актриса, яка здобула славу гуморної та симпатичної дівчини. Так, нещодавно артистка поділилася своїми знімками з відпочинку та спантеличила шанувальників

Ірина Сопонару – українська акторка, яка стала популярною завдяки своїй гумористичній творчій діяльності. Майбутня зірка народилася та виросла в українському місті Чернівці, а після закінчення школи вступила до університету на спеціальність “Політологія”. Тоді майбутня артистка й підозрювати не могла, що стане однією з найвідоміших акторок-коміків у країні та навіть за її межами.

Симпатична блондинка ніколи в житті і дня не пропрацювала як політолога. Проте, за визнанням самої артистки, кінематографічне мистецтво зацікавило її ще, коли та навчалася у школі. Творчий шлях Ірини Сопонару розпочався з участі у гумористичному змаганні “КВК”. Тоді майбутню зірку запросили взяти участь у команді “Шиворот-навиворіт” і, незважаючи на провокаційну назву команди, дебютувала дівчина з успіхом.

Сцена міських ліг “КВН” швидко набридла амбітній актрисі, а тому зовсім скоро вона стала членом іменитої команди “Вінницькі перці”. “Залітна” Сопонару з Чернівців затесалася до лав вінницьких коміків і здобула просто шалене визнання. Команда змогла стати переможцями Вищої ліги в 2006 і 2009 роках, а роком пізніше гумористи виграли Зимовий кубок.

У певний момент Ірина Сопонар почала будувати кар’єру на російській сцені. Дівчина неодноразово брала участь у різних гумористичних шоу та змаганнях “за бугром”, а пізніше навіть ставала ведучою російських телепрограм. Однак після початку збройної агресії росії на Сході України Сопонару повернулася додому і відмовилася від будь-яких зв’язків з російським шоу-бізнесом.

Сьогодні українська актриса та гумористка продовжує підтримувати рідну країну у битві з агресором. Окрім цього, Ірина Сопонару активно ділиться зі своїми підписниками публікаціями та фотографіями на особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм. Одна з останніх особистих фотографій, якою поділилася дівчина – знімок із відпочинку.

Знімок Ірини Сопонару з відпочинку

На фото Сопонару позувала у купальнику, занурившись під воду. Фотографія відчувається яскравою та літньою за рахунок глибокого блакитного кольору води, в яку занурилась зірка. Загалом, знімок дуже гарний та оригінальний, проте через заломлення води та цікавого ракурсу фігура актриси видається непропорційною. З води виглядає одна голова Сопонару, що робить загальну картину дивною для сприйняття.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.