Молоді Осадча та Горбунов: зіркове подружжя показало фото семирічної давності, коли їхній роман був таємним

Одна з найзнаменитіших пар українського шоу-бізнесу нещодавно "засвітилася" на архівній фотографії семирічної давнини. Зірки практично не змінилися за довгі роки, проте шанувальники зауважили, що вони погарнішали

Історія стосунків та кохання відомих українських телеведучих Катерини Осадчої та Юрія Горбунова колись застала всіх шанувальників зненацька. Поки багато хто думав, що зірок не пов’язує нічого більшого, ніж кар’єра та професійна діяльність, але Осадча тоді вже виношувала дитину від Юрія.

Знаменитості довго приховували свій роман і тільки в момент, коли підійшла дата пологів, ведучі все-таки вирішили зізнатися, що перебувають у стосунках. Коханню Катерини Осадчої та Юрія Горбунова не змогло перешкодити нічого. Різниця у віці зірок становить 13 років, а в зростанні – 12 см. Однак, любові стають на заваді ні вік, ні будь-який зріст.

У 2017 році артисти зізналися публіці, що перебувають у щасливих стосунках. Більше того, на той момент артисти вже перебували в офіційному шлюбі. Перша симпатія одне до одного у Юрія Горбунова та Катерини Осадчої з’явилася, коли ті разом почали вести вокальне змагання “Голос країни”.

Так, нещодавно на офіційній сторінці відомої програми з’явився пост, де організатори поділилися знімками зірок семирічної давності. Тоді українці навіть не підозрювали про те, що між цими двома незабаром почне кипіти пристрасть. На першому знімку Осадча та Горбунов зображені у 2016 році, а друге фото показує їх на зйомках останніх випусків нового сезону “Голосу країни”.

Між двома фотографіями практично немає різниці. Артисти однаково привабливі та молоді на вигляд, проте багато шанувальників відзначають. що Осадча і Горбунов з роками стали тільки кращими і красивішими – подібно до вишуканого дорогого вина.

У 2016 році Юрій Горбунов та Катерина Осадча вперше спробували себе у ролі ведучих 6 сезону головного музичного проєкту “Голос країни”. З того часу “Голос країни” встиг подарувати шанс на здійснення мрії тисячам талановитих українців, пережити карантин і навіть розпочати боротьбу з російським агресором за захист своєї держави, волі та нації. Але завжди з нами були наші незмінні ведучі

, – прокоментували пост, опублікований на офіційній сторінці “Голосу країни”.

Шанувальники залишили безліч позитивних коментарів:

  • “За всі роки Катя та Юра були в нових образах, і вони чарівні. Я вважаю, що вони найкращі ведучі”;
  • “Час зупинився – з роками ви не змінилися”;
  • “З роками все краще”;
  • “Юрчик підріс!”;

Популярне

Схожі статті

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".