14-річна донька Кошового з “Квартал 95” вразила надто дорослим виглядом: стрілки, яскрава помада і надуті губи

14-річна дочка коміка зі студії "Квартал 95" Євгена Кошового Варвара та ще модниця. Дівчина має модельні параметри і виглядає набагато старшою за свій вік.

Варвара Кошова вже з ранніх років вирішила, що буде такою ж відомою, як і її тато Євген Кошовий. Саме тому у свої 14 років дівчина має вже величезний досвід зйомок у різних телешоу та навіть серіалах. Так, Варя Кошова брала участь у програмі “Розсміши коміка. Діти”, де їй вдалося розсмішити зал та суддів. Дівчинка пройшла 4 етапи шоу та виграла 20 000 гривень. Крім того, дочка Кошового двічі брала участь у програмі “Голос країни. Діти”, де вразила публіку своїми вокальними даними. Варі Кошовій вдалося дійти до фіналу “Голосу”.

Також дівчина встигла засвітитися у програмі “Ліга сміху” та знятися у серіалі “Батько рулить”.

14-річна дочка Кошового з Квартал 95 вразила видом, що подорослішав.
14-річна дочка Кошового з Квартал 95 вразила надто дорослим виглядом

Варвара Кошова у свої 14 років має велику кількість шанувальників, які можуть стежити за життям улюблениці у соціальних мережах. Так, у своєму Інстаграм-блозі дівчина публікує свіжі фото та ділиться моментами з особистого життя.

Нещодавно Варя оприлюднила свої нові фото, на яких вона позувала з яскравим макіяжем та у рожевій бандані.

14-річна дочка Кошового з Квартал 95 вразила надто дорослим виглядом

Шанувальники дівчини відразу засипали її компліментами в коментарях.

Ось, що написали фоловери:

  • “Варя, ти неймовірна”;
  • “Божевільна”;
  • “Шикарна”;
  • “Красуня”;
  • “Дуже красива”.

Варто зазначити, що у свої 14 років Варя Кошова виглядає набагато старшою за свій вік. Зокрема, через те, що дівчина з’являється на публіці завжди з яскравим макіяжем.

Дочка Кошового вже має бойфренда. Варвара неодноразово публікувала у своїх соціальних мережах знімки, на яких вона позувала разом із хлопцем. Дівчина не соромиться показувати в Мережі знімки, на яких вона обіймається та цілується зі своїм обранцем.

14-річна донька Кошового із Кварталу 95 здивувала кадрами з хлопцем
14-річна дочка Кошового з Квартал 95 вразила надто дорослим виглядом

Варвара не називає ім’я свого бойфренда і не каже скільки йому років. Однак, судячи з фото, хлопець старший за дівчину. Він має неформальну зовнішність, зокрема – довге волосся.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.