Мама Кароль святкує день народження: як виглядає 62-річна жінка і чому вона не спілкується зі своєю дочкою

Матері відомої української співачки Тіни Кароль Світлані Ліберман 19 вересня виповнилося 62 роки. Як виглядає, чим займається жінка, яка народила майбутню поп-діву, дивіться далі у матеріалі.

Тіна Кароль з тих знаменитостей, які вважають за краще тримати своє особисте життя в секреті. Якщо про чоловіка, якого вона втратила, та про сина артистка хоч іноді говорить в інтерв’ю, то про своїх батьків співачка не говорить жодного слова.

Проте співачка все ж таки раз на рік згадує про свою маму. Майже щороку 19 вересня Тіна Кароль вітає свою маму з днем народження у соціальних мережах.

Як виглядає мама Тіни Кароль

Маму Тіни Кароль звуть Тетяна Ліберман (дівоче прізвище Журавель). Жінка родом із Івано-Франківська. Саме у цьому місті на заході України жила Тіна Кароль зі своїми батьками з 7 років і до закінчення школи. За спеціальністю Світлана Ліберман інженер, але більшу частину свого життя вона пропрацювала у Пенсійному фонді України.

Як виглядає мама Тіни Кароль
Як виглядає мама Тіни Кароль

Коли Тіна Кароль стала відомою та заможною знаменитістю, вона перевезла своїх батьків із Івано-Франківська до Києва. Однак той факт, що артистка та її мама та тато живуть в одному місті не зробив їх ближче.

Як виглядає мама та брат Тіни Кароль
Як виглядає мама та брат Тіни Кароль

В одному з інтерв’ю Тіна Кароль зізналася, що вона не близька зі своїми батьками і бачиться з ними кілька разів на рік. Приводом для сімейних зустрічей є Різдво, Великдень та день народження мами.

Як виглядає мама та брат Тіни Кароль
Як виглядає мама та брат Тіни Кароль

За словами співачки, вона зі своїми родичами – різні люди і в них різні погляди на життя.

До речі, батько Тіни Кароль Григорій Ліберман – юрист та співвласник юридичної компанії у Києві.

З початку повномасштабної війни в Україні Григорій Ліберман вирішив вступити до лав територіальної оборони. Слід зазначити, що чоловікові 67 років. Відповідно до закону України батько Кароль міг спокійно виїхати за кордон під час воєнного стану, проте чоловік ухвалив інше рішення. Кароль в одному з інтерв’ю зізналася, що їй було складно змиритися з рішенням батька, проте співачка не мала іншого виходу.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.