“Наташа скоро стане бабусею?”: невістка-танцівниця Корольової пред’явила округлий живіт

20-річний син Наталії Корольової вже понад 2 роки зустрічається з дівчиною на ім'я Мелісса. Закохані вже встигли обручитися, а з недавніх пір в Мережі подейкують, що вони чекають на швидке поповнення.

Майбутня дружина 20-річного Архіпа – це черговий скандал родини Наташі Корольової. Архіп почав зустрічатися з дівчиною, коли йому було лише 18 років. Обранку хлопця звуть Мелісса і вона танцівниця. Раніше дівчина заробляла на життя приватними танцями для чоловіків. Саме тому дівчина сина Корольової викликала шквал критики в Мережі.

Як виглядає невістка Наташі Корольової

Відносини Архіпа і Меліси розвиваються дуже швидко, незважаючи на їх молодий вік. Хлопець уже встиг зробити коханій пропозицію руки та серця. Довгий час Архіп з Меліссою жили разом із Наташою Корольовою та Тарзаном. Зіркові батьки хлопця не були проти невістки вдома, але поставили ультиматум дівчині та сказали, що вона більше не танцюватиме за гроші для чоловіків.

Мелісса погодилася на умови майбутніх родичів і зараз навчається на візажиста.

Зараз Архип та Мелісса живуть окремо. Наташа Корольова винаймає для майбутнього подружжя однокімнатну квартиру. А нещодавно в Мережі почали говорити, що невістка Корольової може бути вагітною. На останньому фото, яке оприлюднила Мелісса у своєму інстаграм-блозі, фоловери помітили живіт, що округлився.

Невістка-танцівниця Корольової пред'явила значний живіт
Невістка-танцівниця Корольової пред’явила округлий живіт

Поки що молода пара не робила заяв про швидке поповнення в сім’ї, проте можливо, що Наталя Корольова скоро стане бабусею.

Цікаво, що батько Архіпа Тарзан не дуже добре ставиться до вибору свого сина. В одному з інтерв’ю чоловік заявив, що Мелісса є черговим захопленням його сина. Публіка висміяла за це чоловіка Корольової, адже наречена його сина займається такими ж танцями, як і сам Тарзан.

Нагадаємо, останнім часом у Мережі подейкують, що у родині Корольової та Тарзана зараз не найкращий час. Ходять чутки, що подружжя має багато конфліктів через погляди на війну в Україні. Тарзан — затятий путініст, який публічно схвалює терористичні дії росії, а ось Корольова не дала жодної публічної заяви про війну в Україні. Водночас мама артистки та її рідна сестра підтримую Україну та неодноразово про це заявляли на публіку.

Популярне

Схожі статті

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.